- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Milioane de români îl așteaptă! iPhone 17 Slim: Telefonul revoluționar e gată să cucerească piața

10 Oct, 13:55 • Mălureanu Rebecca
Vești noi despre iPhone 17 Slim, modelul ar promite să redefinească piața telefoanelor. Experții spun că dispozitivul ar da lovitura în industrie datorită inovației adusă în caracteristicile sale. Deja a captat atenția a milioane de utilizatori români, care așteaptă nerăbdători lansarea acestuia.
Milioane de români îl așteaptă! iPhone 17 Slim: Telefonul revoluționar e gată să cucerească piața

Pentru 2025, compania americană Apple se pregătește să lanseze pe piață un telefon revoluționar mult așteptat în România. Noul dispozitiv ar fi diferit față de celelalte deja existente și foarte cunoscute de toată lumea. După cum se zvonește, Iphone 17 slim ar promite o revoluție a telefoanelor prin dotări de ultimă generație.

Iphone 17 slim, cel mai scump?

Cei de la Apple au înregistrat vânzări scăzute în ultima perioadă, gândindu-se să renunțe la modelul Iphone Plus și să îl înlocuiască cu o variantă îmbunătățită, mult mai subțire,  Iphone 17 slim. Noul model ar putea fi cel mai scump telefon din gama brandului, depășind chiar și prețul lui Pro Max. Lansarea acestuia este programată pentru anul 2025, dar fără a se cunoaște o dată exactă.

17 slim ar atrage atenția fanilor Apple de data aceasta, nu doar prin dotările sale, ci mai ales prin redefinirea designului, care ar fi suplu și modern. Totodată, se va păstra esența unui telefon premium, urmând a fi echipat cu un chipset Apple A19, o cameră principală de calitate superioară și o cameră frontală de 24MP. În condițiile date, noul model s-ar asemăna cu Pro Max, însă venind într-un format mult mai ușor și mai subțire.

Iphone 17slim
Iphone 17slim

Ai mai putea citi și: Netflix se clatină, în România! Rivalul-surpriză lansează un abonament cu super beneficii pentru români!

Telefonul care se anunță a fi noul hit al celor de la Apple

Potrivit publicației DigiTimes, iPhone 17 Slim va beneficia de un nou panou OLED de tip TDDI (Touch and Display Driver Integration), tehnologie care îmbină stratul pentru senzorul de atingeri și driver-ul de display într-o singură unitate, devenind astfel mai subțire.

Această tehnologie a fost introdusă recent, de furnizorul taiwanez Novatek și ar putea fi adoptată de cei de la Apple anul viitor. Chiar dacă momentan nu există nicio confirmare oficială despre această colaborare, se speculează că Apple va testa noul ecran OLED pe alte dispozitive, precum Apple Watch sau iPad, înainte de a-l integra în iPhone 17 Slim.

Noile tehnologii OLED ar putea juca un rol primordial în reducerea dimensiunilor dispozitivelor din viitorul apropiat, deoarece cumpărătorii devin tot mai interesați de telefoane subțiri.

Astfel, noul model Iphone ar putea reprezenta soluția Apple pentru cei care caută echilibrul dintre stil și funcționalitate, rămânând fideli experienței premium oferită de brandul american.

Vezi și: Fraudele prin apeluri ”spoofed” lovesc România. DNSC explică cum funcționează atacurile