- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mini-Picasso are 3 ani si vinde tablouri la sume impresionante! Copilul nu a a atras doar atenția artiștilor, ci și a autorităților!

27 Oct, 12:28 • Mălureanu Rebecca
Un copil-talent supranumit "Micul Picasso" a uimit lumea artei prin lucrările sale pline de profunzime și tehnică. Având doar 3 ani, Laurent este deja comparat cu marii artiști ai istoriei și a devenit o senzație internațională!
Mini-Picasso are 3 ani si vinde tablouri la sume impresionante! Copilul nu a a atras doar atenția artiștilor, ci și a autorităților!

Mini-Picasso sau Laurent Schwarz este un copil de doar trei ani, care strălucește deja în lumea artei. Micul artist din Neubeuern, Bavaria, este o sursă de inspirație pentru iubitorii de artă, atrăgându-i cu picturile sale abstracte; tablourile lui ating prețuri de până la 6500 de euro.

Pe lăngă succesul pe care l-a acumulat, talentul i-a atras și căteva probleme: atenția biroului de asistență socială și protecția copilului, a biroului fiscal și a biroului de supraveghere a comerțului. Toate au devenit foarte interesate de Laurent, vrând să afle dacă părinții acestuia profită sau nu de talentul său excepțional.

Micul Picasso sau copilul care vinde tablouri la 3 ani cu 6000 euro

La doar trei ani, Laurent Schwarz este o revoluție în arta abstractă contemporană. Picturile sale au fost vândute cu peste 6.000 de euro și expuse în galerii de artă internaționale, reușind să atragă atenția criticilor, colecționarilor și iubitorilor de artă. Pe lângă asta, tânărul artist a semnat contracte de colaborare cu firme importante.

Mama lui Laurent, Lisa Schwarz, a declarat că fiecare bănuț câștigat din vânzarea picturilor fiului său este pus într-un cont de economii, care va fi accesat de copil abia la vârsta de 18 ani. Cu o listă de așteptare impresionantă de sute de potențiali cumpărători, Laurent își continuă parcursul artistic cu expoziții proprii și un succes care îi depășește vârsta fragedă.

Micul Picasso, copilul care uimește lumea artei la 3 ani cu tablourile sale
Micul Picasso, copilul care uimește lumea artei la 3 ani cu tablourile sale

Ai mai putea vedea și: Stareța unei mănăstiri a furat bijuterii și obiecte sacre de 80.000 de euro pentru a-și alimenta stilul de viață extravagant!

Tablou
Tablou

Unii consideră că Laurent este exploatat

Odată cu faima lui Laurent, au apărut și întrebările din partea autorităților. Acestea s-au prezentat recent la unul dintre vernisajele lui micului artist, investigând dacă acesta este sau nu supus unei munci forțate sau exploatat financiar de familia acestuia. Vizita a vrut să clarifice dacă activitatea lui este legală, dar și să îi ofere protecție împotriva eventualelor forme de exploatare.

Părinții copilului – „Laurent este liber să aleagă”

Părinții lui Laurent au negat orice acuzație de exploatare. Lisa Schwarz a tras linie, explicând că nu și-ar forța niciodată fiul să facă ceva ce nu îi este pe plac și că toate activitățile lui sunt din propria inițiativă.

„Depinde de el dacă vrea să picteze sau să se joace cu buldozerul său. Nu facem presiuni asupra lui”, a declarat mama copilului.

Chiar dacă talentul său artistic este impresionează multă lume, pentru părinții acestuia este important ca Laurent să se bucure de o copilărie normală.

Ai mai putea citi și: Planta care se roagă. Care este misterul acestei plante și de ce trebuie să o ferești