- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mirela Retegan face angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi alături de ea

06 Oct, 17:35 • Cornel Ghimeșan
Mirela Retegan face angajări. Fondatoarea "Gașca Zurli" oferă un job tinerilor care vor să lucreze alături de ea.
Mirela Retegan face angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi alături de ea

Mirela Retegan a pus un anunț pe internet, prin care îi anuntă pe cei care o urmăresc că se află în căutarea candidatului perfect care să se alăture proiectului său. Vedeta spune că e nevoie ca tânărul să fie un bun comunicator și să îi placă domeniul jurnalismului.

„Bună dimineața! Aveți printre cunoștințele voastre un tânăr pasionat de comunicare?
Caut un absolvent/student cu care să pot să fac echipă – eu vin cu tehnicile învățate în 25 de ani de radio, Tv, presa scrisă și am nevoie de o persoană care e pasionată de noile mijloace de comunicare”, și-a început Mirela Retegan postarea de pe pagina ei de Facebook.

Citește și Capcana ascunsă de YouTube. Noua funcţie care îi enervează cel mai mult pe utilizatori

Vedeta e în căutare de tineri pasionați de domeniul comunicării, care să o însoțească la radio, tv și la tot felul de evenimente la care participă.

„Trebuie să meargă cu mine la radio, Tv, evenimente, deplasări în țară și în străinătate (dacă e cazul), spectacole , conferințe, alte evenimente și să realizeze materiale pentru paginile de Socializare, site, Youtube, Spotify. De ce vreau sa fie un tânăr ? Pentru că vreau să dau șansa pe care am primit-o și eu la 20 de ani, să învăț despre tot ce aveam nevoie, de la oameni cu experiență”, a adăugat Mirela Retegan.

Cei interesați, care îndeplinesc toate condițiile precizate de vedetă, pot trimite o scrisoare de intenție sau un CV pe adresa de mail [email protected].

Mirela Retegan are o experiență de peste 25 de ani în presă. Originară din Dej, județul Cluj-Napoca, a fost om de radio și jurnalistă. Ulterior, și-a înființat propria trupa muzicală pentru copii. „Gașca Zurli” a devenit un adevărat succes, reușind să facă fericiți o mulțime de copii și părinți.

Citește și Pericolele de la masă: Mii de substanțe chimice din ambalajele alimentelor au fost găsite în corpul uman! Cum ne afectează

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult