- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Netflix se clatină, în România! Rivalul-surpriză lansează un abonament cu super beneficii pentru români!

08 Oct, 22:41 • Bugiu ⁠Ana Maria
O platformă de streaming foarte populară lansează un nou abonament Premium în România, oferind conținut 4K UHD, la un preț mai mic decât Netflix. Această ofertă ar putea atrage utilizatori dezamăgiți de creșterea prețurilor Netflix.
Netflix se clatină, în România! Rivalul-surpriză lansează un abonament cu super beneficii pentru români!

Netflix se confruntă cu o presiune tot mai mare pe piața din România, iar cea mai recentă provocare vine din partea SkyShowtime, un nou jucător pe piața de streaming. Platforma a intrat pe piața românească și aduce acum o noutate majoră pentru abonați, prin lansarea unui abonament Premium. Acesta va oferi, în premieră pentru SkyShowtime, posibilitatea de a viziona conținut în format 4K UHD, o caracteristică extrem de dorită de utilizatori, care până acum aveau acces doar la conținut în format HD (720p), potrivit bugetul.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Vești bune pentru pasionații de Netflix! Squid Game, sezonul doi, confirmat oficial! Când se lansează

foto: Netflix

Netflix se clatină, în România! Rivalul-surpriză lansează un abonament cu super beneficii pentru români!

Chiar de la lansarea platformei în România, utilizatorii au remarcat absența formatului 4K, considerând acest lucru un dezavantaj major în contextul în care mulți dețin televizoare moderne, capabile să redea imagini la această calitate.

Noul abonament SkyShowtime Premium, care va costa 8,99 euro pe lună, vine cu acest beneficiu exclusiv, oferind acces la conținut 4K UHD, la un preț semnificativ mai mic decât cel practicat de Netflix.

În prezent, Netflix percepe 11,99 euro pe lună pentru abonamentul său Premium, care include și formatul 4K + HDR. Diferența de preț poate atrage mulți utilizatori de la Netflix către SkyShowtime, mai ales în contextul în care prețurile ridicate și alte modificări recente de la Netflix, cum ar fi restricționarea partajării conturilor, au stârnit nemulțumiri în rândul abonaților.

„Abonamentul SkyShowtime Premium invită publicul la o vizionare High-Quality, cu ajutorul unei selecții tot mai ample de titluri SkyShowtime populare, disponibile pentru prima dată în 4K UHD”, afirmă compania într-un comunicat remis presei.

SkyShowtime și-a păstrat celelalte abonamente la prețuri competitive. Abonamentul Standard va rămâne la 5,99 euro pe lună, iar cel cu reclame, destinat celor care doresc o variantă și mai accesibilă, va continua să coste doar 3,99 euro pe lună. Aceste oferte poziționează SkyShowtime ca o alternativă puternică și mai accesibilă la Netflix.

Lansarea acestui abonament este programată pentru 29 octombrie, iar așteptările sunt mari. Reprezentanții SkyShowtime au declarat că noul abonament vine în întâmpinarea dorințelor utilizatorilor de a avea acces la conținut de înaltă calitate.

SkyShowtime pare hotărâtă să-și consolideze poziția pe piața din România. Lansarea acestui nou abonament coincide cu o perioadă tumultuoasă pentru Netflix, care, deși este liderul de piață, a fost criticat recent pentru majorările de prețuri și pentru politica mai strictă privind partajarea conturilor între utilizatori.

Te-ar mai putea interesa și: Ce ar trebui să știe toți utilizatorii de Netflix. Codul secret care face mai simplă navigarea pe platforma de streaming