- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Noi beneficii pentru clienții BCR! Utilizatorii pot folosi noi servicii bancare în aplicația George

20 Jun, 20:19 • Cornel Ghimeșan
Apar schimbări pentru toți clienții Băncii Comerciale Române (BCR). Cei care au cont deschis la această bancă și folosesc aplicația George vor beneficia de multe servicii.
Noi beneficii pentru clienții BCR! Utilizatorii pot folosi noi servicii bancare în aplicația George

Clienții BCR găsesc în aplicația George orice informație de care au nevoie. Aplicația a fost lansată în 2018, iar în prezent este folosită de nu mai puțin de 2,3 milioane de utilizatori.

Citește și Românii pleacă în concedii la Eforie sau Mamaia chiar dacă prețurile au crescut în 2024. Cazarea pe litoralul românesc, mai scumpă decât în Thassos

Reprezentanții BCR au făcut acum anunțul așteptat de toți. Aplicația care a simplificat mult viața clienților băncii vine cu noi servicii importante. Utilizatorii vor putea să își vadă acolo progresele financiare. Ei pot să creeze, de asemenea, un fond de rezervă pentru anumite situații care pot apărea în mod neprevăzut.

Recomandări făcute de reprezentanții BCR:

„George e la fel ca noi toți, îi place să știe cum stă treaba cu finanțele personale. Am lansat cea mai nouă experiență de obiceiuri financiare sanatoase, direct în George FinCoach. Cum te ajută?

  • îți setezi obiectivele financiare personale
  • vezi în timp real progresele și cum îți creezi un fond de rezervă
  • primești recomandări în funcție de cheltuielile tale zilnice și lunare
  • ai tips & tricks ca să iei cele mai bune decizii financiare. Deschide George, încearcă FinCoach
  • și spune-ne cum ți se pare”, au spus cei de la BCR pentru clienți.

Despre George SmartEU

În aprilie, Banca Comercială Română a vorbit pentru prima dată despre extinderea George prin introducerea George SmartEU, extrem de benefică pentru antreprenori fiindcă le ușurează accesul la informații complete legate de programele de finanțare din fonduri europene.

„George SmartEU este un instrument util în stimularea antreprenoriatului local, în sensul dezvoltării unor proiecte transformaţionale pentru propriile companii şi pentru comunitate, de la modernizare tehnologică la crearea de competenţe pentru prezent şi viitor. Facilitează cu adevărat informaţiile pentru toţi cei interesaţi de programele de finanţare şi asigură antreprenorilor acces în timp real la date relevante prin care pot crea business şi impact la scară mare”, a spus Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

Antreprenorii pot să aibă acces la George SmartEU chiar în aplicaţia George.

„România are un număr tot mai mare de start-up-uri inovatoare şi antreprenori talentaţi care îşi propun să revoluţioneze diverse sectoare, inclusiv sectorul financiar. Oceanobe şi BCR au în acest domeniu aceeaşi viziune, aceea de a facilita accesul la digitalizare, inclusiv domeniilor care pot parea mai tradiţionale la prima vedere, precum aplicarea la fonduri europene”, a declarat Robert Tamaş, Fondator Oceanobe.

Citește și Dispozitivele pe care Netflix nu va mai funcționa din luna iulie 2024. Milioane de utilizatori vor avea de suferit

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult