- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Noroc uluitor la Loto Joker! Un pensionar din România a dat lovitura, câștigând 2 milioane de euro peste noapte

24 Sep, 17:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
Câștigătorul premiului de categoria I la jocul Joker, în valoare de aproximativ 2,38 milioane de euro, s-a prezentat pentru a-și ridica premiul. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Giurgiu, de un pensionar care joacă la loto de aproape 50 de ani.
Noroc uluitor la Loto Joker! Un pensionar din România a dat lovitura, câștigând 2 milioane de euro peste noapte

Câștigătorul premiului de categoria I la jocul Joker, în valoare de 11.845.622,10 lei (aproximativ 2,38 milioane de euro), s-a prezentat pentru a-și ridica premiul după tragerea din 15 septembrie 2024.

Acesta reprezintă al doilea câștig de acest tip în 2024 pentru jocul Joker. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Giurgiu și a fost completat cu două variante simple, conform informațiilor furnizate de Loteria Română, potrivit profit.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Vești grozave pentru jucători: Fondul de câștiguri Loto primește un bonus generos, duminică, 15 septembrie

foto: Loto Joker

Noroc uluitor la Loto Joker! Un pensionar din România a dat lovitura, câștigând 2 milioane de euro peste noapte

Câștigătorul este un pensionar, care are o experiență vastă în jocurile loto, participând la acestea timp de aproape 50 de ani. De-a lungul anilor, a dezvoltat o strategie personală de joc, evitând să joace aceleași numere de fiecare dată. Acesta a explicat că, în ciuda lipsei unei semnificații personale pentru numerele alese, el continuă să joace cu încredere.

„Joc de aproape 50 de ani. Am avut încredere în Loteria Română, am jucat și am câștigat. Aveți încredere și jucați în continuare!”, este mesajul pe care câștigătorul îl transmite jucătorilor la loto, potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

Pensionarul din Giurgiu a declarat că, în ziua extragerii, a avut o mare emoție când a realizat că a câștigat premiul cel mare, moment în care a verificat biletul său. Deși a câștigat o sumă considerabilă, el a preferat să își păstreze identitatea privată și nu a dorit să apară public.

Câștigul său a stârnit reacții optimiste în rândul altor jucători de loto, mulți dintre aceștia visând acum la un câștig similar. Loteriile românești continuă să atragă jucători, iar premiile tot mai mari contribuie la popularitatea acestora. Se așteaptă ca, în urma acestui câștig, să existe un interes crescut pentru jocurile loto și mai mulți români să își încerce norocul.

Totodată, Loteria Română continuă să îșio asigure jucătorii că șansele de câștig sunt reale.

Te-ar mai putea interesa și: Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc 5 septembrie. Report de peste 5 milioane de euro la 6/49