- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

O altă controversă legată de chiriile din Cluj. Cât a cerut o femeie pentru închirierea unui spațiu gol pe toată perioada UNTOLD

28 Jul, 22:20 • Bugiu ⁠Ana Maria
O clujeancă a cerut o sumă exorbitantă pentru închirierea unui spațiu gol în Cluj, pe toată perioada festivalului UNTOLD 2024. Care au fost reacțiile românilor.
O altă controversă legată de chiriile din Cluj. Cât a cerut o femeie pentru închirierea unui spațiu gol pe toată perioada UNTOLD

Cu două săptămâni înainte de UNTOLD 2024, o clujeancă a profitat de valul de vizitatori din întreaga lume care vor veni la mult așteptatul festival și a postat un anunț pe un grup de Facebook că închiriază un spațiu pe toată perioada evenimentului, transmite cancan.ro.

Navigatorii online s-au răzvrătit cu privire la spațiul pe care l-a pus spre închiriere proprietara locuinței.

Cluj-Napoca își pregătește străjerii pentru a deschide cum se cuvine porțileorașilor pentru vizitatorii din întreaga lume, care vin la unul dintre cele mai mari festivaluri din România.

Te-ar putea interesa și: Va apărea un nou CNP pentru români. Cum vor arăta în viitor cumpărăturile online

foto: untold

Cât a cerut o clujeancă pentru a închiria un spațiu gol pe toată perioada festivalului UNTOLD 2024

Numărul total de participanți ai festivalului este impresionant, UNTOLD reușind să atragă anual aproximativ 360. 000 de oameni. Oricât de frumos ar părea acest fapt, realitatea este alta: prețurile pentru cazări pe perioada evenimentului cresc fără limite.

Aceasta este o problemă reală pentru participanți, iar locuitorii orașului nu par a fi afectați. Recent, o clujeancă a postat un anunț pe un grup de Facebook, în care își prezintă spațiul pe care îl oferă spre închiriere pe toată perioada festivalului. Anunțul a făcut înconjurul țării și a pornit o revoltă în comentarii.

4.000 de lei a cerut proprietara pentru spațiul complet gol, care avea, totuși, o toaletă și o chiuvetă, potrivit sursei citate.

„Închiriez spațiu pe perioada Untold,zona Mănăștur,str. Ciobanului. Spațiu are 80 mp,baie doar cu wc și chiuveta. Aproape de stațiile de autobuz și de piata Flora,magazine în apropiere. Putem pune la dispoziție câteva saltele pentru dormit”, a fost mesajul postat de clujeancă.

Oamenii s-au alarmat pentru prețul exorbitant cerut și și-au expus indignările în comentariile anunțului.

„Este inclus și ligheanul în care ne spălăm?”, „Mi-e jenă că sunt clujean si văd așa ceva…”, „Nu ți-e rușine? Iartă-mă dar nu-și pot spune decât că ești nesimțită”, „Păi suntem ravers ( mai mulți oameni ce participă la o petrecere) sau refugiați?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Festivalul UNTOLD 2024 va avea loc la Cluj, în perioada 8-11 august și va aduce pe scenă peste 250 de artiști și DJ-i renumiți în toată lumea.

Te-ar putea interesa și: Investiții de 60 de milioane de euro. Care este orașul în care se va construi o nouă fabrică de piese auto