Este timpul pentru o nouă provocare! Iată un test IQ prin care să puteți pune la încercare spiritul de observație și atenția la detalii. Trebuie să fiți foarte atenți, însă, doar geniile reușesc să descopere cele 5 diferențe dintre imagini în mai puțin de 30 de secunde, scrie Cancan.ro.
A venit timpul unui nou test IQ care să vă testeze spiritul de observație și atenția la detalii. Experții în domeniul inteligenței sunt de părere că cine poate identifica cele cinci diferențe dintre imagini în mai puțin de 30 de secunde, este un adevărat geniu. Tu reușești să descoperi care sunt acestea?
Deși poate să pară dificil să găsești diferențele dintre cele două imagini ale acestui test IQ, este important de știut că, dacă ești atent și concentrat, nu vei avea nevoie de mai mult de 30 de secunde să reușești. O bună concentrare vă va ajuta să descoperiți diferențele în cel mai scurt timp!
Ai mai putea citi: Un exercițiu de matematică a stârnit valuri de comentarii pe internet! Tu reușești să-l rezolvi?
În cazul în care încă nu ai reușit să găsești cele cinci diferențe, imaginea cu răspunsul corect este prezentată mai jos!
Un test de inteligență sau un „test IQ” reprezintă o evaluare standardizată a capacităților cognitive și a abilităților mentale ale unei persoane. Ele sunt realizate pentru a măsura diverse aspecte ale inteligenței, cum ar fi gândirea abstractă, rezolvarea problemelor, memoria, învățarea și raționamentul verbal și non-verbal.
Coeficientul de inteligențăcunoscut ca și „IQ” este rezultatul obținut în urma unui test de inteligență. Se calculează prin compararea performanței individului cu cea a altor persoane din aceeași grupă de vârstă. De obicei, media scorului IQ este setată la 100, iar scorurile sunt distribuite în conformitate cu o curba de distribuție normală, iar în acest mod, majoritatea populației ajunge să aibă un IQ cuprins între 85 și 115.
Rolul coeficientului de inteligență este acela de a oferi o măsură a capacității cognitive generale a unui om, comparativ cu alte persoane din aceeași grupă de vârstă. Chiar dacă nu este singura modalitate de evaluare a inteligenței cuiva și nu acoperă toate aspectele intelectuale, coeficientul IQ este folosit și în prezent în diverse contexte, precum evaluările educaționale, selecția în locurile de muncă și în cercetarea științifică.
Vezi mai multe știri: Iluzie optică doar pentru adevăratele genii. Poți vedea șarpele din imagine în 7 secunde?