- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ofertă de nerefuzat pentru clienții Digi! Opțiunea care costă doar 3 lei și care este dorită de fanii filmelor și serialelor

03 May, 11:31 • Adrian Popovici
Digi vine cu o ofertă de nerefuzat pentru iubitorii de filme și seriale. Astfel, gigantul oferă acces la platforma „Film Now” pentru un preț modic de doar 3 lei pe lună.
Ofertă de nerefuzat pentru clienții Digi! Opțiunea care costă doar 3 lei și care este dorită de fanii filmelor și serialelor

Digi este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de telecomunicații, iar pentru a-și păstra poziția în ceea ce privește numărul de clienți pentru serviciile sale de internet și televiziune, gigantul oferă o mulțime de oferte, inclusiv una care costă doar 3 lei, arată Cancan.

Așa cum știu clienții acestei companii, Digi nu se oprește din surprize. Oferta recentă vine sub forma extraopțiunii „Film Now”, care oferă acces la o gamă largă de filem și seriale la doar 3 lei pe lună. Dar, cum nimic nu vine fără o mică condiție, pentru a putea beneficia de această oportunitate, clienții trebuie să aibă activat serviciul de televiziune. În caz contrar, acesta poate fi activat cu ușurință cu doar 30 de lei pe lună.

Reacțiile clienților Digi sunt pozitive, în special pentru cei care nu își permit abonamente tot mai costisitoare ale platformelor locale și internaționale de streaming. Platforma „Film Now” oferă acces la o gamă variată de conținut, de la filme clasice la seriale de ultimă oră, documentare și multe altele, toate la un preț accesibil. Astfel, iubitorii de divertisment se pot bucura de experiența cinematografică completă fără ca această să fie resimțită în bugetul lunar.

Digi
Digi

Citește și: Super-ofertă Digi RCS-RDS: vouchere de 1.000 de lei și abonament redus cu 50% timp de patru luni. Cine poate beneficia de promoție

Ce ofertă le mai oferă Digi clienților săi?

Dar surprizele Digi nu se opresc aici. Mai exact, RCS-RDS vine cu o ofertă irezistibilă pentru cei care doresc să experimenteze calitatea superioară a imaginilor. Serviciul 4K este oferit gratuit în prima lună, iar apoi la un preț avantajos de 5 lei pe lună. Acesta promite să transforme fiecare moment de vizionare într-o experiență cinematografică de excepție, oferind imagini la superlativ pentru programele preferate ale utilizatorilor.

Astfel, în fiecare lună, Digi RCS-RDS încearcă să-și păstreze și chiar să cucerească noi clienți. Cu oferte ca „Film Now” și serviciul 4K, gigantul în telecomunicații face eforturi pentru a-și demonstra angajamentul față de clienți și să le ofere o experiență digitală de neuitat.

Pentru cei interesați să beneficieze de aceste oferte tentante, activarea se poate face rapid și ușor, fie direct online, fie prin vizitarea magazinelor Digi. Astfel, fiecare clienții are șansa să se bucure de întreaga gamă de servicii și beneficii pe care Digi le pune la dispoziție.

Citește și: Anunț de la Digi pentru milioane de români. Iepurașul vine cu ofertele anului 2024