- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Oferta momentului la Lidl. Toţi românii caută acest produs | Costă doar 2,19 lei!

24 Aug, 10:15 • Preda Silvia
Lidl vine și în acest weekend cu oferte de neratat pentru clienții fideli și nu numai. Are numeroase produse la prețuri sub 5 lei.
Oferta momentului la Lidl. Toţi românii caută acest produs | Costă doar 2,19 lei!

Clienții Lidl pot cumpăra zilele aceste o varietate de produse reduse, sub 5 lei! Reducerile apar sâmbătă, 24 august 2024, la Lidl România și au stoc limitat.

Potrivit unei analize, Lidl a fost cel mai mare retailer alimentar în 2023. A generat un profit net de peste 215 milioane de euro, cu 2,2% peste nivelul din anul precedent.

Reduceri mari la Lidl. Produsele sub 5 lei care apar sâmbătă

Sâmbătă, 24 august 2024, Lidl România propune spre vânzare produse la prețuri extrem de mici. Spre exemplu, veți putea cumpăra cu numai 6,99 lei o pungă de 200 de grame de miez de uncă, cu un discount de 41%!

Fleica de porc se vinde cu 2,19 lei la 100 de grame, transmite Lidl.

Alte produse la prețuri mici: Crenvurști din carne de curcan, marca Pikok, cu un discount de 41%, la doar 9,99 lei pentru o cantitate 500 de grame. Cu 4,69 lei puteți achiziționa o sticlă de bere, marca Bergenbier, de 1 litru.

Citește și: ANPC închide Lidl. Mulți români vor fi afectați de decizie

Produse cu prețuri mici la Lidl România

Lidl
Lidl

Telemea de vacă, de la Pilos, cu un discount 30%, și un preț de 4,99 lei/200 g. Un alt produs redus, cu un preț avantajos este și caserola de carne tocată vită/porc, la doar 17,99 lei/1kg.

Retailerul pregătește în fiecare săptămână oferte de nerefuzat pentru clienți, așteptând ca rafturile pline cu produse pentru toate gusturile să se golească.

Vezi și: Detaliul neştiut despre pâinea de la Lidl. Ce conţin, de fapt, produsele de panificaţie care poartă eticheta „Brutăria Lidl”