- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Orașul din țara noastră în care poți cumpăra un apartament cu trei camere la doar 7.000 de euro. În Capitală sare de 100.000 de euro

28 Jun, 10:23 • Cornel Ghimeșan
La noi în țară există un oraș în care poți cumpăra un apartament cu trei camere pentru doar 7.000 de euro. Oferta include două băi și două balcoane și oferă un spațiu confortabil și generos pentru cei ce vor îndrăzni! Vezi mai jos toate detaliile.
Orașul din țara noastră în care poți cumpăra un apartament cu trei camere la doar 7.000 de euro. În Capitală sare de 100.000 de euro

În România există un oraș în care poți cumpăra un apartament la doar 7000 de euro.

Te-ar putea interesa și Între casă și apartament, alege casa: iată 9 beneficii pe termen lung 

Oferta include două băi și două balcoane și oferă un spațiu mare și confortabil pentru cei ce vor vrea să fie noii proprietari. De asemenea, locuința vine cu o boxă, tot mare, perfectă pentru depozitarea unor lucruri.

Orașul despre care vorbim devine din ce în ce mai populat datorită prețurilor foarte accesibile și oferă o mulțime de facilități și avantaje pentru românii care vor să se stabilească aici.

Probabil te gândești că prețul de 7.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere este o ofertă foarte rară în România.

Dacă nu știai, sectorul imobiliar din țara noastră înregistrează cea mai rapidă creștere de prețuri de până acum, mai ales în marile orașe, acolo unde costurile au explodat recent. Fenomenul acesta contrazice așteptările multora.

Astfel că, multe persoane aleg să cumpere locuințe în zonele periferice, tocmai pentru că nu trebuie să scoată din buzunar o avere pentru a avea o casă locuibilă.

Mai mult decât atât, este deja bine știut și faptul că închirierea unui apartament sunt ridicate, motiv pentru care oamenii preferă să caute opțiuni.

Desigur, mai sunt în România și alte orașe în care prețurile apartamentelor sunt considerate mai mici decât în marile centre urbane.

Apartament de 7000 de euro, un vis pentru mulți români din București

Pe de altă parte, există orașe în România unde prețurile apartamentelor sunt considerabil mai mici decât în marile centre urbane. Îți oferim și un exemplu.

Dacă în Capitală un apartament cu trei camere costă peste 100.000 de euro, situația este foarte diferită în alte regiuni.

În Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, prețurile apartamentelor sunt chiar foarte accesibile, Aici, un apartament cu trei camere poate fi achiziționat pentru doar 7.000 de euro, echivalentul a aproximativ 35.000 de lei, se arată în anunțul de pe Olx.ro.

Apartamentul include două băi și două balcoane, alături de o bucătărie complet echipată. Locuința a fost renovată și pregătită pentru noii proprietari.

Citește și Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere în București. „Se dă cu tot cu Mercedes?”

Și în Vulcan, județul Hunedoara se pot găsi apartamente la prețuri accesibile. De curând, un apartament cu trei camere renovate și mobilate modern a fost vândut pentru 12.000 de euro, situat într-un bloc aproape de principalele puncte de interes din oraș.

Mai mult decât atât, tot în Vulcan, un alt apartament cu 3 camere a fost pus în vânzare la doar 6.000 de euro, însă acesta este complet utilat, fiind amplasat la demisol și parter! Deci, ce mai aștepți?

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult