- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Părinții ar putea primi amenzi de 500 de lei. O familie din județul Olt a scăpat situația de sub control

29 Jul, 21:52 • Bugiu ⁠Ana Maria
La ce trebuie să fie atenți părinții cu copii mici. Pot primi amenzi de 500 de lei. O familie din județul Olt s-a trezit într-o situație dificilă după un apel la 112.
Părinții ar putea primi amenzi de 500 de lei. O familie din județul Olt a scăpat situația de sub control

Părinții cu copii mici pot primi amenzi în valoare de 500 de lei, dacă nu sunt atenți. O familie din județul Olt a scăpat situația de sub control, potrivit capital.ro.

Te-ar putea interesa și: Reguli noi pentru proprietarii de pisici și câini care stau la bloc. Detalii care îți poate aduce amenzi și riști să rămâi fără animale

foto: Părinții ar putea primi amenzi de 500 de lei

O familie din județul Olt s-a trezit într-o situație dificilă după un apel la 112. Amenzile sunt de 500 de lei în aceste situații

Într-o familie din Olt, fetița în vârstă de 3 ani a sunat la 112 și a spus că tatăl ei a ucis-o pe mama sa. În acest context, polițiștii au aflat imediat adresa și s-au deplasat de urgență la locuința familiei din municipiul Slatina.

Ei au descoperit că fetișa a sunat la 112 după ce a fost lăsată nesupravegheată. Totodată, cele sesizate în apelul la 112 nu se confirmă. Drept urmare, părinții fetiței au primit o amendă în valoare de 500 de lei.

O fetiță de 11 ani a sunat la 112 și a spus că este răpită

De asemenea, o fetiță de doar 11 ani a sunat la 112 și a anunțat că e răpită. Aceasta are domiciliul în Germania și, în momentul apelului se afla în Arad, în vizită la rudele ei. Fetița a susținut că este răpită de fostul soț al mamei și că este ținută într-un beci. În urma acestui apel, mama fetei a fost amendată.

Incidentul a avut loc pe 5 iulie, în jurul orei 15. Apelanta, minora, a sesizat, prin 112, lucruri aberante care s-au dovedit, ulterior, niște invenții.

De asemenea, minora a precizat că are 23 de ani și a transmis operatorului un nume, după care a închis telefonul și nu a mai putut fi contactată ulterior.

Autoritățile au intervenit prompt pentru a verifica situația, însă s-a constatat că apelul a fost o farsă.

Mama fetei a fost sancționată pentru faptul că nu a supravegheat corespunzător copilul.

„La nivelul Poliției Municipiului Arad, a fost constituită o echipă complexă, formată din polițiști de ordine publică, investigații criminale, jandarmi, precum și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Te-ar putea interesa și: Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei. Ce nu au voie să facă