Românii care preferă să se bucure de masa de Paște fără grija gătitului pot comanda mâncărurile preferate direct de la restaurantele care oferă preparate tradiționale „la pachet”, numai bune să le pui direct în farfurie. Printre acestea se numără și restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu, care propune un meniu complet, dar la un preț destul de piperat pentru buzunarul omului de rând.
Citește și: Cât costă un tort pentru Paște în cofetăria Gabrielei Cristea. Nu oricine își poate permite
Restaurantul lui Cătălin Scărlătescu vine cu o selecție de produse tradiționale reinterpretate sau pregătite după rețete clasice, dar cu un nivel de atenție la detalii foarte ridicat. Românii pot comanda de aici cozonac, pască, drob de miel, sarmale, friptură și multe alte preparate.
Prețurile produselor sunt destul de ridicate. Pachetul format din cozonac și pască costă 208 lei. Cozonacul are o greutate de 900 de grame, iar pasca vine în varianta de 600 de grame.
Drobul de miel costă 162 de lei, o porție de salată de boeuf ajunge la 75 de lei, iar pentru o porție de ardei umpluți trebuie scoși din buzunar 72 de lei. 13 sarmale se vând în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu cu 77 de lei, iar pentru o friptură de miel, clienții trebuie să plătească alți 208 lei. Pentru tradiționala ciorbă de miel, pofticioșii trebuie să plătească 129 de lei/2,4 kg, potrivit chefsuperfood.ro.