- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Pe ce aeroporturi din țară găsești cele mai ieftine bilete de avion fără escală către Spania. Ofertele încep și de la 280 de lei

28 May, 11:09 • Adrian Popovici
Românii caută tot mai multe bilete de avion fără escală către Spania. O simplă căutare pe internet ne arată că prețul începe de la doar 280 de lei.
Pe ce aeroporturi din țară găsești cele mai ieftine bilete de avion fără escală către Spania. Ofertele încep și de la 280 de lei

Spania este una dintre destinațiile populare pentru românii care călătoresc cu avionul. Fie că este vorba despre un sejur în concediu, un city break sau întoarcerea la muncă, biletele de avion fără escală către această țară sunt mereu la căutare.

Dată fiind numărul semnificativ de români care vor să călătorească din țara noastră către Peninsula Iberică, companiile aeriene pun la dispoziție o gamă largă de bilete de avion fără escală către Spania. Prețurile sunt pentru toate buzunare, după cum ne arată o vizită pe platforma Vola.ro.

În acest articol vom vorbi despre cele mai ieftine bilete de avion fără escală către Spania. Dat fiind faptul că, în general zilele de duminică și luni tindă să fie cele mai scumpe, am ales o zi de la mijlocul săptămânii, mai exact, miercuri, 5 iunie. Vom căuta bilete din București și Cluj către cele mai mari orașe din Spania: Madrid și Barcelona.

Te-ar putea interesa și: Bilete de avion ieftine către Turcia în 2024. Ce opțiuni au românii după ce Erdogan a eliminat vizele pentru țara noastră

Cât costă biletele de avion fără escală către Spania?

După cum arată platforma pe care am consulat-o, cele mai ieftine bilete de avion fără escală către Spania, vorbim despre o cursă între București și Madrid, încep de la doar 94 de euro, aproximativ 460 de lei. Trebuie precizat că site-ul ne oferă și bilete mai ieftine, de la 53 de euro, aproximativ 260 de euro, dar acestea presupun o escală.

În ceea ce privește biletele de avion fără escală între București și al doilea oraș ca mărime din Spania, Barcelona, trebuie precizat că acestea încep în ziua aleasă de la doar 56 de euro, aproximativ 280 de lei.  După cum arată platforma citată, în ceea ce privește data aleasă, acesta se dovedește a fi și cea mai bună opțiune către acest oraș.

Clujul are unul dintre cele mai mari aeroporturi din România și, din fericire, și bilete de avion fără escală către Spania Mai exact, un zbor direct din acest oraș către capitala Madrid costă doar 84 de euro, aproximativ 420 de lei.

De asemenea, platforma ne arată că putem cumpăra bilete de avion fără escală și către al doilea oraș ca mărime din Spania, Barcelona. Astfel, un zbor direct de la Cluj costă 73 de euro.

Citește și: Bilete de avion către Salonic de la 600 de lei. Ce opțiuni au cei care vor să călătorească fără griji în Grecia