- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Poveste femonem pe Netflix! Ce serial a spart toate topurile?

26 Oct, 18:41 • Mălureanu Rebecca
Recent apărut pe Netflix și deja se află în topul românilor când vine vorba de seriale. ”Nobody Wants This” este o producție lansată la final de septembrie care a strâns peste 70 de milioane de ore vizualizate!
Poveste femonem pe Netflix! Ce serial a spart toate topurile?

Cel mai recent serial lansat la final de septembrie pe Netflix a cucerit România, și nu doar, abonați din întreaga lume au luat cu asalt platforma pentru a-l viziona. În prezent, serialul a depășit 70 de milioane de ore de vizualizare.

Serialul ”Nobody Wants This” este o comedie romantică, împărțiță în 10 episoade, în care personajele principale sunt Kristen Bell, Adam Brody, Justine Lupe și Timothy Simons. Povestea serialului urmărește o relația de iubire dintre o femeie deschisă, agnostică și un rabin neconvențional.

”Nobody Wants This”, serialul Netflix devenit fenomen!

Justine Bell interpretează rolul unei femei cu vârsta de treizeci și ceva de ani care împreună cu sora ei Morgan (Justine Lupe), dețin un podcast foarte popular în materie de sex și relații. Adam Brody are rolul unui rabin aflat într-un moment de vulnerabilitate, după despărțirea de iubita sa cu care a avut o relație destul lungă. Toată lumea credea că o va cere în căsătorie, însă destinul s-a gândit să îi pregătească altceva. Noah este un rabin progresist care joacă rolul unui băiat dur. El o întâlnește pe Joanne la o petrecere, amândoi fiind atrași puternic și instantaneu unul de celălalt, lucru care mai târziu va complica foarte mult viețile personajelor.

Serialul "Nobody Wants This", fenomen pe Netflix
Serialul „Nobody Wants This”, fenomen pe Netflix

Vezi și:  Capcanele de Black Friday, dezvăluite! Cum să prinzi cele mai tari oferte, fără să fii păcălit

Brody și Bell au mai făcut împreună echipă și au o relație de prietenie și în viața reală, fapt ce a ajutat de asemenea în noua producție. Scenele romantice sunt pline de chimie greu de descris, care se resimte puternic în conversațiile glumețe și tachinările dintre personaje.

Povestea din spatele serialului ”Nobody Wants This” inspirată din viața reală

Dragostea și grija pe care o expune scenarista Erin Foster față de personajele sale a fost sprijinită și de povestea care s-a născut din propria experiență de viață (aceasta îndragostindu-se de un bărbat evreu), plus un scenariu scris minuțios. Nu surprinde pe nimeni realistica tensiunilor emoționale ce apar în această producție Netflix. Culturile diferite ale celor doi, lipsa de credință versus religia ca forță călăuzitoare, dezaprobarea familiilor, toate acestea devin niște factori ce perturbă drumul spre fericirea celor doi.

Te-ar putea interesa și: Netflix se clatină, în România! Rivalul-surpriză lansează un abonament cu super beneficii pentru români!