- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Povestea inspirațională a lui Noah Lydiard: De la ‘freelancer înfometat’ la CEO milionar. „Supraviețuiam cu tăiței instant”

12 Jun, 20:29 • stefan.vlad
Povestea Inspirațională a lui Noah Lydiard. Pentru fondatorul Conductor, drumul spre succes a fost unul lung, plin de dificultăți financiare, perseverență și tăiței instant. A început ca 'editor video freelancer înfometat' și a ajuns să fie șeful unei companii de milioane de dolari.
Povestea inspirațională a lui Noah Lydiard: De la 'freelancer înfometat' la CEO milionar. Supraviețuiam cu tăiței instant

Povestea inspirațională a lui Noah Lydiard. Când avea aproape 30 de ani, Lydiard trăia cu adevărat viața de „artist înfometat”. „Într-un an, am câștigat doar 19.000 de dolari. Îmi amintesc că supraviețuiam cu tăiței instant și purtam aceleași două perechi de blugi până când s-au rupt complet” a împărtășit el.

Citește și: Claudia și-a construit o afacere de succes în Italia. Povestea inspirațională a româncei

Povestea inspirațională a lui Noah Lydiard

Lucrurile au început să se îmbunătățească la un moment dat, când a reușit să se angajeze la agenții creative. „A fost ca și cum aș fi câștigat un premiu mare când veniturile mele au depășit în sfârșit 100.000 de dolari. Comparativ cu zilele în care mâncam mereu tăiței instant, mă simțeam ca și cum aș fi trăit în mare confort! Învățam multe despre cum funcționează lumea afacerilor, informații care mi-au fost utile mai târziu.” a spus Lydiard.

Această schimbare nu i-a oferit doar stabilitate financiară, ci o expunere valoroasă în afaceri, care avea să-i influențeze în bine viitorul. Adevăratul punct de cotitură a fost când Lydiard și-a înființat propria companie, Conductor. El a spus că „dintr-o dată, nu doar câștigam bani, cream ceva. Pentru prima dată, mă puteam gândi cu adevărat la economisire și investiții.

Deși la început a fost înfricoșător, saltul antreprenorial al lui Lydiard a dat roade în moduri pe care nu și le-ar fi putut imagina. „A fost atât înfricoșător, dar și emoționant. Am trecut de la a urmări fiecare bănuț, la a discuta despre planuri de investiții cu experți financiari. A fost o lume cu totul nouă.

Mi-a luat mult mai mult timp decât credeam să devin stabil financiar. Nu au fost câștiguri rapide, doar mult efort, puțin noroc și multe lecții învățate pe parcurs”, a conchis milionarul, potrivit finance.yahoo.com.