Deja un brand în România, Cătălin Scărlătescu este apreciat nu doar pentru talentul său culinar, ci și pentru rolul său de jurat în emisiuni celebre precum „Chefi la cuțite” de la Antena 1 sau „Masterchef” de la Pro TV.
Astfel, românii care vor să se bucure de un preparat autentic și savuros pot apela acum la serviciile chef-ului, care le pune la dispoziție o gamă variată de preparate tradiționale, inclusiv sarmale, cozonaci sau fripturi.
„Chef Catalin Scărlătescu te imbie acum cu o reteta proprie de sarmale, in care imbina tot ce este mai bun din bucataria romaneasca, adaugand totodata secrete pe care numai un bucatar cu foarte multa experienta le cunoaste”, se menționează pe site-ul său.
Sarmalele lui Cătălin Scărlătescu sunt realizate din ingrediente naturale, fără conservanți sau coloranți, ce includ carne tocată de porc, ceapă, orez, sos de roșii, varză murată, foi de dafin, sare și piper.
Sarmalele sunt fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, într-oale speciale, „astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale se transformă în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”, adaugă descrierea preparatelor. Acest proces lent și meticulos garantează o savoare aparte și o textură perfectă, potrivită pentru mesele de sărbătoare.
Sarmalele lui Cătălin Scărlătescu, la un preț special
Cât costă, însă, o porție de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu pentru Crăciun? Prețul afișat pe site-ul Chefs Superfood pentru o porție de 27 de sarmale este de 137 de lei, în timp ce cei care aleg o porție mai mică, de 13 sarmale, vor plăti 69 de lei. Aceste sarmale, pregătite cu grijă și pasiune, pot fi comandate cu cel puțin 24 de ore înainte de Crăciun, iar livrările sunt realizate cu flota proprie în București și Ilfov.
Astfel, cu ajutorul faimosului chef, românii care nu au timp sau nu doresc să petreacă prea mult în bucătărie se pot bucura de sarmale delicioase, preparate cu ingrediente de calitate, care aduc în casele lor gustul autentic al sărbătorilor. Fără conservanți și fără compromisuri la capitolul gust, sarmalele lui Cătălin Scărlătescu devin o alegere ideală pentru o masă festivă reușită.
Citește și: Gigi Becali explică ce l-a făcut să lăcrimeze în biserică: ”Nu poți înțelege. Se întâmplă în fiecare zi”