Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețul incredibil cu care se vând 27 de sarmale făcute de chef Cătălin Scărlătescu: ”Rețeta proprie de sarmale, care îmbină tot ce este mai bun din bucătăria românească”

16 Dec, 11:00 • Russo George
Pentru mulți dintre români, mesele de sărbători sunt un moment deosebit, plin de tradiție și de preparate delicioase. Totuși, în ziua de azi, timpul este din ce în ce mai prețios, iar mulți dintre cei care își doresc o masă festivă nu au disponibilitatea de a petrece ore întregi în bucătărie. Pentru aceștia, Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai renumiți chefi din România, vine cu o soluție salvatoare: sarmale făcute la comandă, perfecte pentru masa de Crăciun.
Prețul incredibil cu care se vând 27 de sarmale făcute de chef Cătălin Scărlătescu: ”Rețeta proprie de sarmale, care îmbină tot ce este mai bun din bucătăria românească”

Deja un brand în România, Cătălin Scărlătescu este apreciat nu doar pentru talentul său culinar, ci și pentru rolul său de jurat în emisiuni celebre precum „Chefi la cuțite” de la Antena 1 sau „Masterchef” de la Pro TV.

Astfel, românii care vor să se bucure de un preparat autentic și savuros pot apela acum la serviciile chef-ului, care le pune la dispoziție o gamă variată de preparate tradiționale, inclusiv sarmale, cozonaci sau fripturi.

„Chef Catalin Scărlătescu te imbie acum cu o reteta proprie de sarmale, in care imbina tot ce este mai bun din bucataria romaneasca, adaugand totodata secrete pe care numai un bucatar cu foarte multa experienta le cunoaste”, se menționează pe site-ul său.

Sarmalele lui Cătălin Scărlătescu sunt realizate din ingrediente naturale, fără conservanți sau coloranți, ce includ carne tocată de porc, ceapă, orez, sos de roșii, varză murată, foi de dafin, sare și piper.

Sarmalele sunt fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, într-oale speciale, „astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale se transformă în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”, adaugă descrierea preparatelor. Acest proces lent și meticulos garantează o savoare aparte și o textură perfectă, potrivită pentru mesele de sărbătoare.

Sarmalele lui Cătălin Scărlătescu, la un preț special

Cât costă, însă, o porție de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu pentru Crăciun? Prețul afișat pe site-ul Chefs Superfood pentru o porție de 27 de sarmale este de 137 de lei, în timp ce cei care aleg o porție mai mică, de 13 sarmale, vor plăti 69 de lei. Aceste sarmale, pregătite cu grijă și pasiune, pot fi comandate cu cel puțin 24 de ore înainte de Crăciun, iar livrările sunt realizate cu flota proprie în București și Ilfov.

Astfel, cu ajutorul faimosului chef, românii care nu au timp sau nu doresc să petreacă prea mult în bucătărie se pot bucura de sarmale delicioase, preparate cu ingrediente de calitate, care aduc în casele lor gustul autentic al sărbătorilor. Fără conservanți și fără compromisuri la capitolul gust, sarmalele lui Cătălin Scărlătescu devin o alegere ideală pentru o masă festivă reușită.

Citește și: Gigi Becali explică ce l-a făcut să lăcrimeze în biserică: ”Nu poți înțelege. Se întâmplă în fiecare zi”

Urmărește Daily Business pe Google News
Alte articole
Noi tarife pentru șoferi. Se dau amenzi dure pentru cei care nu respectă aceste reguli în minivacanța de 1 Mai
Noi tarife pentru șoferi. Se dau amenzi dure pentru cei care nu respectă aceste reguli în minivacanța ...
Casă oferită gratis la țară unei familii tinere. Singura condiție impusă de proprietar
Casă oferită gratis la țară unei familii tinere. Singura condiție impusă de proprietar
Lidl, reduceri spectaculoase începând de sâmbătă, 26 aprilie 2025: un produs foarte căutat, disponibil la doar 1,99 lei
Lidl, reduceri spectaculoase începând de sâmbătă, 26 aprilie 2025: un produs foarte căutat, disponibil ...
Rețetă pastă de mici preparată de Gina Bradea. E o opțiune bună și pentru cei care sunt la dietă
Rețetă pastă de mici preparată de Gina Bradea. E o opțiune bună și pentru cei care sunt la dietă
Cât costă două feluri de mâncare la restaurantul lui Florin Călinescu din București. “Porțiile foarte mari, aici primește un mare plus”
Cât costă două feluri de mâncare la restaurantul lui Florin Călinescu din București. “Porțiile ...
ANAF scoate la licitație rochiile de mireasă confiscate. Sume colosale la toate articolele
ANAF scoate la licitație rochiile de mireasă confiscate. Sume colosale la toate articolele
Horoscop 25 aprilie-1 mai. Apar oportunități și provocări pentru toate zodiile
Horoscop 25 aprilie-1 mai. Apar oportunități și provocări pentru toate zodiile
Se fac angajări la Cazinoul din Constanța. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile
Se fac angajări la Cazinoul din Constanța. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile
Vești bune pentru români. Dispare o taxă care i-a revoltat pe mulți
Vești bune pentru români. Dispare o taxă care i-a revoltat pe mulți
Un nou cutremur puternic a zguduit Turcia. Ce magnitudine a avut și unde a fost resimțit
Un nou cutremur puternic a zguduit Turcia. Ce magnitudine a avut și unde a fost resimțit
COD GALBEN de inundații în mai multe județe. Avertismentul de ultimă oră al hidrologilor
COD GALBEN de inundații în mai multe județe. Avertismentul de ultimă oră al hidrologilor
Spion român, reținut de ruși. Este acuzat că a spionat pentru Ucraina
Spion român, reținut de ruși. Este acuzat că a spionat pentru Ucraina
Horoscop 26 aprilie. Se anunță o zi fantastică pentru unii nativi. Află ce le rezervă astrele tuturor zodiilor în weekend
Horoscop 26 aprilie. Se anunță o zi fantastică pentru unii nativi. Află ce le rezervă astrele tuturor ...
Mii de români participă la funerariile Papei Francisc. S-au vândut de patru ori mai multe bilete de avion spre Roma decât în mod obișnuit
Mii de români participă la funerariile Papei Francisc. S-au vândut de patru ori mai multe bilete de ...
Zile libere 2026. Românii ar putea avea mai puține zile libere de anul viitor
Zile libere 2026. Românii ar putea avea mai puține zile libere de anul viitor
Câți bani câștigă un livrator de mâncare în Timișoara: ”Lucrez de luni până joi, 12 ore pe zi”
Câți bani câștigă un livrator de mâncare în Timișoara: ”Lucrez de luni până joi, 12 ore pe zi”
Noi alerte meteo au fost emise. Este COD GALBEN de ploi, vijelii și grindină în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat hărțile
Noi alerte meteo au fost emise. Este COD GALBEN de ploi, vijelii și grindină în aproape toată țara. ...
Cât costă un souvlaki de pui în restaurantul grecesc al lui Bodo de la Proconsul
Cât costă un souvlaki de pui în restaurantul grecesc al lui Bodo de la Proconsul