- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețuri incredibile pentru mâncarea de la restaurantele de lux din Ucraina! Un român a rămas umit după ce a văzut nota de plată

22 Sep, 13:13 • Bugiu ⁠Ana Maria
Cât a plătit un român la un restaurant de lux din Ucraina. Prețul l-a șocat.
Prețuri incredibile pentru mâncarea de la restaurantele de lux din Ucraina! Un român a rămas umit după ce a văzut nota de plată

Într-un videoclip publicat recent pe YouTube, vloggerul Cosmin Avram a vorbit despre experiența sa culinară într-un local din Ucraina, lăudând calitatea și prețurile produselor. Deși multe magazine erau închise, vloggerul a găsit un restaurant,  unde meniul era divers, incluzând sushi, pui, pește, carne de porc, salată și desert.

Te-ar mai putea interesa și: Restaurantul Sânzianei Negru are prețuri uriașe! Cât te costă o masă în localul influencer-ului

foto: restaurant Ucraina

Prețuri incredibile pentru mâncarea de la restaurantele de lux din Ucraina! Un român a rămas umit după ce a văzut nota de plată

Într-o piață locală din Ucraina, vlogger-ul a găsit produse cu prețuri mult mai mici, comparativ cu România. Exemple de prețuri:

  • pepenele la 0,11 lei/kg
  • castraveții la 6 lei/kg
  • pepenele galben la 3,29 lei/kg
  • afinele la 14,24 lei/kg
  • cartofii la 3 lei/kg
  • morcovii la 3,29 lei/kg
  • porumbul la 1,64 lei/bucată
  • roșiile între 3,84 și 5,50 lei/kg

Uleiul de măsline extravirgin este mai scump, cu prețuri de 750 de grivne pentru 0,75 litri, 800 de grivne pentru jumătate de litru și 1.000 de grivne pentru un litru.

„Pe partea opusă avem ulei de măsline. Extravergine, 750 de grivne. 0,75 de mililitri. Acesta este ceva mai scump, 1.100. Are un litru, jumătate de litru, la 800 de grivne. Am găsit și o marcă ceva mai cunoscută, un litru, 1.000 de grivne. Nu pare ieftin”, a povestit el.

La restaurant, printre preparate au fost carne de vită, dovlecei, ciuperci, ardei gras, vinete cu sos și suc de portocale. Vloggerul a menționat că și-a comandat un mojito și a evaluat localul cu nota 10, apreciind că totul a fost preparat la un preț incredibil. Carnea, în special, a fost lăudată pentru aspect și gust.

„Din păcate, multe magazine sunt închise, cam aceasta este situația. Am găsit un local drăguț, așa că o să mâncăm. Aici avem sushi Philadelphia și avocado, somonul arată foarte bine, ghimbir și wasabi. Gata, masa este completă, au venit legumele, puiul, peștele, carnea de porc și salată. De data asta avem și desert: clătitele cu dulceață și brânză.

Aici avem carne de vită, arată și miroase foarte, foarte bine și celebrul suc de portocale.

Avem dovlecei, ciuperci, ardei gras, vinete cu un sos pe deasupra. Andreea a mai comandat un mojito. Să avem poftă și bine ați revenit în Ucraina. Haideți să testăm carnea, Andreea o să vină mai aproape să vedem cum e făcută. Perfect. Ia vedeți.

Uite, Doamne ferește și nu glumesc. E perfectă. La un preț incredibil. Localul este de nota 10, totul este foarte bun”, a povestit vloggerul în filmulețul publicat pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa și: Gordon Ramsay dezvăluie trucurile restaurantelor de a scăpa de mâncarea aproape expirată