- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețuri mai mari la Revolut. Care e categoria de clienți vizată de această schimbare

04 Sep, 16:21 • Cornel Ghimeșan
Prețuri mai mari la Revolut pentru persoanele juridice. Firmele care folosesc Revolut Business vor plăti lună de lună o taxă de 50 de lei pentru folosirea planului "Basic".
Prețuri mai mari la Revolut. Care e categoria de clienți vizată de această schimbare

Începând cu data de 5 septembrie 2024, banii vor fi trimiși direct în contul principal al firmei, iar la schimb există și un beneficiu, și anume că numărul de plăți care se pot face gratuit se dublează.

Citește și Numărul de posturi în învăţământul preuniversitar de stat va fi majorat cu 7.800. Unde vor fi mai multe joburi

Din septembrie, firmele cu planul Basic de la Revolut vor plăti 50 de lei. Antreprenorii au primit un mail prin intermediul cărora le-au fost furnizate aceste informații. Compania a precizat că taxa vine pentru ca Revolut să-și poată dezvolta produsele.

„Începând cu 05/09/2024 vă puteți bucura de două ori mai multe transferuri locale. Veți putea trimite gratuit 10 transferuri locale fără comision în fiecare lună, față de 5 transferuri pe lună în prezent. De asemenea, introducem o taxă lunară pentru toate planurile Basic. Planul tău de bază va costa 50 lei pe lună și va fi debitat din contul principal Business la următorul ciclu de facturare începând cu data de 05/09/2024”, a transmis Revolut în mail-ul trimis către antreprenori.

Revolut: „Clienții noștri business au acces la o suită mai largă de servicii”

Revolut a făcut precizarea că persoanele juridice cu cont business au acces la mult mai multe servicii decât înainte.

„Revolut Business evoluează mereu în conformitate cu nevoile clienților noștri din mediul business, pentru a ne asigura că oferim cel mai bun produs și cea mai bună experiență la un preț optim. Clienții noștri business au acces la o suită mai largă de servicii, inclusiv rate de schimb valutar interbancare, funcții de gestionare a cheltuielilor, servicii sofisticate de analiză și mai multe integrări și opțiuni de transfer decât oricând înainte. Pentru a reflecta această evoluție, clienții au fost informați că va exista o creștere incrementală a prețurilor în toate planurile noastre, care va intra în vigoare la 5 septembrie 2024”, au transmis reprezentanții companiei.

Citește și Șoc pentru românii care cumpără de pe Shein și Temu. Produsele pentru bebeluși, un adevărat pericol. Ce s-a descoperit

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult