- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețuri mamut în resortul unde s-a filmat Insula Iubirii, de la Antena 1. Cât costă o cameră la hotelul unde se filmează show-ul

24 Jul, 11:51 • Bugiu ⁠Ana Maria
Emisiunea „Insula Iubirii” de pe Antena 1 este show-ul momentului în această perioadă. Pe măsura așteptărilor, tarifele sunt foarte mari în resortul unde s-a filmat emisiunea.
Prețuri mamut în resortul unde s-a filmat Insula Iubirii, de la Antena 1. Cât costă o cameră la hotelul unde se filmează show-ul

Sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, de pe Antena 1 se află în interesul unei mulțimi foarte mari de români. Tarifele sunt uriașe în resortul unde s-a filmat emisiunea, potrivit bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: Doar 1 kg de zahăr se vinde cu un preț exorbitant. Reacția Asociației pentru Protecția Consumatorilor

foto: insula iubirii / Facebook Antena 1

Emisiunea „Insula Iubirii” a avut debutul sezonului 8 luni, 15 iulie 2024, fiind lider de audiență încă de la prima ediție. Aceasta se difuzează pe canalul Antena 1, trei zile consecutiv, de luni până miercuri, de la 20:30 până în jurul orelor 00:00.

Sezonul 8 al emisiunii a fost foarte aşteptat de fanii, iar asta s-a văzut şi în audienţe, acesta impunându-se ca lider la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani.

Poveștile concurenților de anul acesta fascinează telespectatorii, însă privirile sunt ațintite și către resorturile din Thailanda în care participanții își petrec cele 21 de zile, cu design-ul plăcut și peisajele exotice.

Cât costă să te cazezi în locul în care se filmează Insula Iubirii

Locațiile ne surprind plăcut în acest an, însă tarifele nu sunt deloc mici. Emisiunea se filmează în Phuket, ceqa mai mare insula din Thailanda, iar unul dintre resorturi se numește Natai Beach Resort, situat pe malul plajei Natai.

Prețurile pentru o noapte de cazare într-o singură cameră pornesc de la 700 de lei doar în luna decembrie. În acest preț este inclus și micul dejun.

Pe lângă cazare, Antena 1 plătește și biletele de avion pentru concurenți, ispite și echipa de filmare, rezultând ca suma finală să fie una uriașă.

Ce spune Radu Vâlcan despre sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii

Deși este filmat în același loc, lucrurile sunt foarte diferite în acest sezon. Radu Vâlcan a vorbit despre caracterele participanților și curajul pe care îl au, acceptând să facă parte dintr-un show, să se expună în fața milioanelor de telespectatori și să se lase judecați.

„În afară de faptul că sunt aceleași locații din Thailanda, totul este diferit. Evident, mă refer în special la poveștile celor de pe insulă, la caracterele şi personalitățile lor. La curajul de a te expune în fața țării, fără teamă că vei fi judecat, câtuși de puțin.

Din punctul meu de vedere este cel mai intens sezon „Insula iubirii”, unul cu mize mai mari.
Sunt oameni cu poveşti de viaţă wow, care au decis să îşi lase viaţa în urmă pentru a afla răspunsul la marea întrebare care îi macină.

Pentru că asta este „Insula iubirii”. Este despre omul din tine, despre încredere, despre profunzime. Toate astea, mai devreme sau mai târziu, se văd. Acolo nu te poți ascunde, doar poți să amâni ceea ce sufletul vrea să transmită”, a spus prezentatorul emisiunii pentru TVMANIA.

Te-ar putea interesa și: Amenda este de 5.000 de lei dacă tai această plantă! A ajuns să fie pe cale de dispariție