- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețuri uluitoare la Lidl începând de joi, 18 iulie. Surprize pe bandă rulantă pentru clienții fideli ai retailerului

17 Jul, 23:31 • Cornel Ghimeșan
Lidl vine din nou cu super-oferte la produsele de pe rafturi. Săptămână de săptămână, clienții sunt informați ce produse urmează să aibă prețuri reduse.
Prețuri uluitoare la Lidl începând de joi, 18 iulie. Surprize pe bandă rulantă pentru clienții fideli ai retailerului

Așadar, noile produse cu prețuri reduse apar la Lidl începând de joi, 18 iulie. Sunt foarte folositoare în casa oricărui român, iar prețurile lor sunt mult mai mici decât în mod normal.

Ce produse speciale intră pe rafturile Lidl

Joia aceasta e foarte așteptată de clienții fideli ai Lidl. Românii pot merge să-și cumpere produsele mult dorite fără să dea mulți bani pe ele. Spre exemplu, o baterie de chiuvetă Livarno costă 149 de lei la Lidl, un preț decent dacă îl comparăm cu cel din alte magazine. Este de culoarea negru mat și are un design modern. Românii vor putea achiziționa, de asemenea, un economizor de apă la prețul de doar 19,99 de lei sau o pară de duș, la același preț.

Citește și Unde și cine va consuma primul tip de carne artificială aprobată în Europa. Autoritățile sanitare sunt în alertă

Mai mult, la Lidl românii vor găsi, de joi, și etajeră sau set de coșuri cu prețul de doar 47,99 de lei sau chiar un aparat de ras rotativ, cu 79,99 lei. Și uscătoarele de păr cu funcție de ionizare sunt mult mai ieftine decât în mod obișnuit, 69,99 de lei. Covorașele de baie, disponibile în tot felul de culori, costă 59,99 de lei.

Se vor mai găsi de joi pile electrice de călcâie, la 39,99 de lei, scaune pliabile la 26,99 de lei. Și obiectele vestimentare sunt mai ieftine, femeile își vor putea cumpăra rochii la 29,99 de lei sau sandale și alte încălțări la 59,99 de lei.

O altă bucurie pentru clienții fideli e că își pot achiziționa produse premium din magazinele Lidl. Vedeta săptămânii e un robot multifuncțional de bucătărie – Monsieur Cuisine by Silvercrest. Prețul e de 2,199 lei și se rezervă în aplicație. Apoi se ridică din magazinul Lidl selectat. Retailerul precizează că nu se pot rezerva mai mult de trei bucăți din acest produs.

Retailerul german a mai apelat și în trecut la această strategie. De sărbătorile de iarnă, spre exemplu, brazii au fost comandați tot așa, la fel și un produs special Deluxe, Jamon Serrano Reserva, pulpă întreagă de porc.

Citește și Gestul banal pentru care șoferii pot primi amendă în valoare de 1.000 de lei

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult