- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețurile alimentelor de la Electric Castle i-au făcut pe mulți să renunțe la mâncare. Cât costă o porție de mici și o ciorbă de burtă

22 Jul, 09:53 • Bugiu ⁠Ana Maria
Prețurile alimentelor de la festivalul Electric Castle, desfășurat la Castelul Banffy din Bonțida, au șocat oamenii care au venit să se bucure de surprizele festivalului. Cât costă o porție de mici și o ciorbă de burtă la festival?
Prețurile alimentelor de la Electric Castle i-au făcut pe mulți să renunțe la mâncare. Cât costă o porție de mici și o ciorbă de burtă

Electric Castle, festivalul de muzică desfășurat la Castelul Banffy din Bonțida, în perioada 17-21 iulie 2024, a șocat mulți oameni cu privire la prețurile ridicate la alimente, potrivit playtech. Drept care, a devenit din ce în ce mai dificilă acoperirea costurilor pentru mâncare pe toată perioada festivalului.

Te-ar putea interesa și: Oferte de nerefuzat la Lidl în săptămâna 22-28 iulie. Care sunt produsele pe care le vei găsi în stoc limitat

foto: prețuri alimente electric castle

Cât costă o porție de mici și o ciorbă de burtă la Electric Castle

Pentru o masă, festivalierii plătesc aproximativ 60 de lei, în afară de sumele pe care le plătesc pentru băuturile răcoritoare. O bere sau un suc costă în jur de 14-18 lei, iar prețul desertului este cuprins între 20 și 35 de lei.

Astfel, pentru o masă completă la Electric Castle, participanții au plătit minim 100 de lei. O porție de mici conține 3 mici  și costă 24 de lei, iar 4 mici vegetali ajung la 48 de lei. O porție de ciorbă de burtă este nu mai mult de 25 de lei.

În plus, un burger, fără cartofi prăjiți, costă 48 de lei, iar un steak de vită ajunge chiar și la 70 de lei.

Pentru vegetarieni, un bol de falafel cu garnitură este 42 de lei, iar o porție de nuggets cu cartofi dulci se vinde cu prețul de 48 de lei.

O veste bună este că s-a amenajat în cadrul festivalului un magazin care a adus oferte accesibile pentru toți cei care au dorit să economisească. Festivalierii au putut să achiziționeze fructe, produse de patiserie, lactate și diverse dulciuri, Un burger este 25 de lei, o porție de cartofi prăjiți se vinde cu 9 lei, iar una de paste costă aproximativ 22 de lei.

O porție de churros cu 5 bucăți costă 28 de lei.

Printre plăcerile de vară se numără și porumbul fiert, kurtos kalacs și friptura făcută pe grătar.

Cât costă băuturile răcoritoare la Electric Castle

La festival, băutura este diversă, organizatorii punând la dispoziție opțiuni alcoolice, dar și non-alcoolice. Un pahar de vin costă aproximativ 29 de lei. O apă plată ajunge la 9 lei, iar o doză de bere de 500ml se vinde cu prețul de 18 lei.

O doză de suc ajunge la 14 lei, iar o halbă de bere artizanală costă între 18 și 27 de lei.

Festrivalul mai pune la dispoziție și un cocktail bar cu băuturi sofisticate, prețul unui singur pahar de 180 ml ajungând la 48 de lei.

Te-ar putea interesa și: Apare o nouă autostradă în România. Vești excelente pentru românii care călătoresc în Bulgaria sau Grecia