- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Produsele pe care românii se vor bate! Se găsesc pe rafturile Penny și se vând la prețuri speciale de miercuri, 10 iulie

08 Jul, 19:31 • Adrian Popovici
Penny vinde mai multe produse la ofertă începând cu 10 iulie. Află din acest articol despre ce produse este vorba.
Produsele pe care românii se vor bate!  Se găsesc pe rafturile Penny și se vând la prețuri speciale de miercuri, 10 iulie

Începând cu data de 10 iulie, Penny Market aduce o serie de oferte atractive pentru clienții din întreaga țară. După cum transmite supermarketul, reducerile sunt valabile până pe 16 iulie și acoperă o gamă variată de produse, de la carne și mezeluri, până la fructe, legume și articole pentru casă. Este important de menționat că stocul este limitat, astfel încât cei interesați ar trebui să profite rapid de aceste oferte, notează Bugetul.ro.

Printre produsele aflate la reducere se numără orezul bob rotund Penny, 1kg la prețul de 4,99 lei, beneficiind de o reducere de 5%. Zmeura congelată, 300g, are o reducere de 27% și costă doar 4,99 lei. În plus, Delicio popcorn cu sare, 80g, poate fi achiziționat la prețul de 1,59 lei, având o reducere de 11%. Pentru cei care au animale de companie, Ronny hrană umedă pentru câini, diverse sortimente, 415g, este disponibilă la prețul de 2,49 lei, ceea ce reprezintă o reducere de 16%.

În categoria articolelor pentru bucătărie, Hanul Boieresc oțet de vin, 1L, este disponibil la prețul de 3,49 lei, cu o reducere de 30%. La capitolul snack-uri, Lay’s chipsuri de cartofi cu sare, 170g, pot fi cumpărate la prețul de 7,49 lei, având o reducere de 20%. Pentru cei care doresc fructe proaspete, roșiile cherry, 500g, sunt la prețul de 6,99 lei, cu o reducere de 22%.

Magazin Penny
Magazin Penny

Te-ar putea interesa și: Auchan dă lovitura cu cea mai nouă ofertă a sa! Clienții vor beneficia de vouchere speciale

Ce reduceri primesc românii prin cardurile Penny?

Cei care și-au făcut un card digital Penny Market pot beneficia de reduceri suplimentare la anumite produse între 10 și 16 iulie. Printre acestea se numără Kinder Bueno baton napolitană trasă în ciocolată albă, 39g, la prețul de 2,99 lei, Cornetto King înghețată cornet de ciocolată, 145g, la 8,99 lei și Bref odorizant WC eucalipt 3x50g la 15,99 lei.

Printre produse aflate la reducere pentru deținătorii de card Penny se numără și Scandia Sibiu ciorbă de burtă dreasă cu smântână, 400g la 11,99 lei, Covalact lapte bătut, 900g la 7,35 lei și Schweppes băutură carbogazoasă tonic water, 1.5l la 7,45 lei.

Cei care nu au încă un card digital Penny Market, dar doresc să beneficieze de aceste oferte, pot să-l obțină gratuit instalând aplicația Penny pe telefoanele lor. Înregistrarea durează doar câteva minute și permite actualizarea datelor direct din aplicație.

Citește și: Ofertă de neratat la Lidl, joi, 4 iulie. Noile produse de pe rafturile magazinelor atrag clienții ca un magnet