- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Produsul incredibil care dispare ca prin minune în magazinele Lidl. Pentru ce golesc românii rafturile supermarketului

25 Oct, 19:55 • Bugiu ⁠Ana Maria
Crema tartinabilă de fistic de la Lidl a devenit extrem de populară, epuizându-se aproape zilnic și generând un val de entuziasm pe rețelele sociale, în special pe TikTok. Recent, acest produs a apărut și în magazinele Kaufland, unde se vinde cu o reducere de 20% față de prețul obișnuit.
Produsul incredibil care dispare ca prin minune în magazinele Lidl. Pentru ce golesc românii rafturile supermarketului

În ultimele luni, crema tartinabilă de fistic de la Lidl a devenit un produs extrem de căutat, epuizându-se aproape zilnic de pe rafturile magazinelor din întreaga țară. Această „minune” a stârnit un val de entuziasm pe rețelele sociale, în special pe TikTok, unde mulți utilizatori postează videoclipuri pentru a-i anunța pe ceilalți că au găsit produsul râvnit, potrivit bugetul.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Rafturile Lidl se golesc rapid! Oferte bombă la produsele de curățenie, începând cu 24 octombrie

foto: Lidl

Produsul incredibil care dispare ca prin minune în magazinele Lidl. Pentru ce golesc românii rafturile supermarketului

Interacțiunile din comentarii sunt intense, iar oamenii întreabă adesea detalii despre locația unde a fost filmat videoclipul și, cel mai important, când a fost realizat, pentru a evalua șansele de a găsi produsul.

Crema tartinabilă de fistic este comercializată sub brandul Italiamo și se vinde la prețul de 13,99 lei în magazinele Lidl. Datorită popularității sale, produsul a apărut și pe platforme de vânzare ca OLX, la prețuri mult mai mari decât cele din magazine.

Într-o întorsătură fericită, crema de fistic a fost recent disponibilă și în magazinele Kaufland, ceea ce le-a oferit clienților o opțiune alternativă. Această variantă este fabricată de compania „Răzvan Idicel” și se prezintă într-un borcan de 250 de grame, care, în mod normal, costă 49,99 lei. În prezent, este inclusă în oferta retailerului cu o reducere de 20%, astfel că prețul său a fost redus la 39,99 lei.

Producătorul spune că această cremă premium conține 45% fistic proaspăt prăjit, zahăr, ulei de măsline și un ingredient secret: yuzu. Crema de fistic este descrisă ca având o experiență gustativă inedită și poate fi savurată simplu, întinsă pe o felie de pâine proaspătă, sau utilizată în diverse preparate culinare, precum prăjituri, deserturi, smoothie-uri sau iaurt.

„Crema de Fistic cu 45% fistic proaspăt prăjit este o cremă premium care oferă o experiență de gust inedită”, se precizează pe site-ul producătorului.

Pe lista ingredientelor se regăsesc: fistic proaspăt prăjit (45%), zahăr, ulei de măsline și un „ingredient secret: YUZU”.

„Poate fi savurată simplu, întinsă pe o felie de pâine proaspătă. Ideală pentru a fi folosită în diverse preparate culinare, precum prăjituri, deserturi, smoothie-uri sau iaurt”, notează producătorul.

Te-ar mai putea interesa și: Va fi invazie de produse de Halloween la Lidl! Ce ne așteaptă din 21 octombrie?