- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Produsul Lidl la 1 leu pe care mii de români îl cumpără în perioada aceasta. Au golit rafturile

04 Aug, 14:31 • Bugiu ⁠Ana Maria
Pentru acest weekend, Lidl a pregătit reduceri imbatabile la zeci de produse. Stocurile sunt limitate, iar românii se grăbesc să golească rafturile.
Produsul Lidl la 1 leu pe care mii de români îl cumpără în perioada aceasta. Au golit rafturile

Lidl a pregătit în această perioadă produse la prețuri greu de refuzat. Retailerul deja și-a obișnuit clienții cu oferte săptămânale la zeci, chiar sute de produse, însă în această săptămână, stocurile sunt limitate, iar românii se înghesuie la rafturi pentru a le achiziționa, potrivit bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: Gama Deluxe, cea mai apreciată dintre toate de la Lidl. Unde se fac produsele, de fapt

foto: produse Lidl

Românii golesc rafturile de la Lidl

Lidl, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața din România, uimește săptămânal prin produsele pe care le oferă la prețuri accesibile pentru clienți. Strategia sa se bazează pe vânzarea de produse cu un raport excelent calitate-preț, astfel că românii se pot bucura săptămânal de ofertele pregătite.

În acest weekend, compania a pus la vânzare produse și cu reduceri de 40%, în cazul alimentelor de bază. Nu doar mâncarea va beneficia de aceste prețuri, și electrocasnicele vor fi foarte accesibile pentru oameni.

De exemplu, un fierbător marca Silvercrest costă în acest weekend doar 49,99 de lei. O plită electrică prevăzută cu două arzătoare va putea fi achiziționată la prețul de doar 99,99 lei.

Și aspiratoarele verticale fără sac vor avea prețuri de neratat, românii putând să cumpere un astfel de aparat la doar 359 de lei. Gospodinele au parte și ele de vești bune, acestea putând să cumpere în acest weekend un set de mătură cu făraș la prețul de 34,99 lei.

Produsul Lidl pe care mii de români îl cumpără în perioada aceasta

Pateul de porc Baroni va putea fi cumpărat la prețul de doar 1,25 lei. Este un preț exagerat de mic, în comparație cu celelalte produse de același tip de pe piață.

Și budinca Milbona va avea aplicată o reducere de 31%, costând doar 5,99 lei.

Șunca de porc Dulano va avea aplicată o reducere de 20%, putând fi achiziționat la prețul de 7,99 lei.

Te-ar putea interesa și: Oferta de joi, 1 august, la Lidl. Românii se vor îmbulzi pentru mari oferte la raft