- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Protestele violente fac băncile și alte companii să-și trimită angajații acasă

17 Aug, 15:46 • Bugiu ⁠Ana Maria
Protestele englezești devin din ce în ce mai violente și „obligă” băncile și alte companii să își trimită angajații acasă. Multe firme au recurs la această opțiune.
Protestele violente fac băncile și alte companii să-și trimită angajații acasă

Protestele din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord au luat amploare. Multe dintre cele mai mari companii și bănci din regiune au luat măsuri drastice pentru a-și proteja angajații. La începutul acestei săptămâni, aceștia au încurajat personalul să plece acasă pentru a evita protestele, care au devenit adevărate revolte în ultima perioadă, relatează Bloomberg, potrivit zf.ro.

În cazul Deutsche Bank AG, compania a transmis managerilor din regiune să le ofere angajaților șansa de a-și schimba programul orar în care își desfășoară naveta, motivul fiind evitarea protestelor care se țin zilnic în intervalul de timp în care obișnuiau să se ducă la serviciu.

NatWest Group și-a anunțat personalul că este posibil să lucreze de acasă, din cauza revoltelor, dacă apar probleme în ceea ce privește siguranța lor în locațiile companiei.

Te-ar putea interesa și: Numărul românilor datori la bănci a explodat. Analiștii avertizează: Nu vă împrumutați pentru asta!

foto: proteste Marea Britanie

Protestele violente fac băncile și alte companii să-și trimită angajații acasă

Deloitte, unul dintre cele mai mare branduri care furnizează servicii de audit, a anunțat angajații că nu se așteaptă să vină la birou sau să țină întâlniri cu clienții, dacă nu se simt în suguranță.

Alt brand, Pemberton Asset Management din Londra, a informat personalul că pot lucra de acasă, dacă se organizează bine și discută cu managerii pentru a realiza un program de lucru de la distanță în această săptămână.

Revoltele învăluite sub titlul de „proteste violente” au acaparat multe părți ale Angliei și Irlandei de Nord în ultimele 7 zile. Informațiile false din mediul online circulă mai repede decât orice altă sursă de informare corectă, iar fake news i-a influențat foarte mult pe protestatari.

Violențele lor au apărut când au văzut că circulă pe net dezinformări cu privire la moartea prin înjunghiere a trei tinere, în orașul Southport, situat în Nord-Vestul Angliei. Au fost arestate aproximativ 400 de persoane.

Cele mai afectate întreprinderi sunt magazinul J Sainsburry și lanțul de cafenele Greggs, care a „ținut” cele mai mari și grave proteste din ultima decadă, în Marea Britanie.

Te-ar putea interesa și: Raiffeisen Bank a cedat presiunilor. Decizia băncii afectează milioane de oameni