- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Rafturile Lidl se golesc rapid! Oferte bombă la produsele de curățenie, începând cu 24 octombrie

23 Oct, 18:02 • Bugiu ⁠Ana Maria
Pe 24 noiembrie 2024, Lidl va desfășura campania „Bucură-te de curăţenie!”, care va pune la dispoziție produse de curățenie la prețuri foarte accesibile. Se va sta la coadă.
Rafturile Lidl se golesc rapid! Oferte bombă la produsele de curățenie, începând cu 24 octombrie

Rafturile de la Lidl vor fi golite rapid joi, 24 noiembrie 2024. Ofertele cu produse de curăţenie sunt de neratat, mulți români vor sta la rând pentru a pune în coş cele mai ieftine obiecte, potrivit bugetul.ro.

A doua parte a săptămânii aduce la Lidl campania “Bucură-te de curăţenie!”, produsele puse la bătaie de retailerul german fiind de mare ajutor în orice gospodărie. Preţurile mici, dar şi gama largă de obiecte vor face românii să vină în supermarketurile din ţară încă de la primele ore ale dimineţii.

Te-ar mai putea interesa și: Va fi invazie de produse de Halloween la Lidl! Ce ne așteaptă din 21 octombrie?

foto: Lidl

Rafturile Lidl se golesc rapid! Oferte bombă la produsele de curățenie, începând cu 24 octombrie

De exemplu, un aspirator vertical ciclon, cu baterie, va fi la doar 599 de lei, un preţ mult mai mic decât cele din magazinele de electrocasnice. Acesta are două trepte de aspirare: mod Boost + mod ECO, este manevrabil și cu utilizare flexibilă. De asemenea, are indicatori luminoși LED pentru nivelul bateriei și modurile de funcționare. Cât despre tubul de aspirator, acesta se poate “demonta repede pentru o utilizare facilă ca aparat de mână”.

Tot la rafturile de la Lidl clienţii vor găsi şi o perie cu aburi de la Beldry la un preţ de 119 lei, un pămătuf, mop de mână, set role scame fiecare la 9,99 lei, dar şi un aspirator de mâna cu baterie la 249 de lei. Peria motorizată rotativă a acestuia permite “îndepărtarea fără efort a părului de animale și a altor impurități de pe mobilierul tapițat precum și o curățare temeinică a spațiului interior al autoturismului”. Are un motor de 20 V şi un rezervor de 400 de ml.

Oferta continuă cu un uscător de rufe 3 în 1, cu o lungime de uscare de 18 metri, care va costa 89,99 lei, dar şi cu o husă pentru masa de călcat la 19,99 lei. De asemenea, o perie de vase va fi 7,99 lei, o tavă de încălţăminte va avea un preţ de 12,99 lei, în timp ce un dulap de servire din plastic va vosta 69,99 de lei.

Rafturile de la Lidl vor fi pline, de joi, 24 noiembrie 2024, şi cu maşini de cusut la 649 de lei, cutii din material textile (diverse modele) la 14,99 de lei, dar şi cu uscătoare de rufe suspendate la 14,99 lei.

Tot joi, pe rafturile de la Lidl se vor găsi tigăi din aluminiu cu un diametru de 28 de centimetri la 59,99, un cântar de bucătărie la 39,99 lei, ceainice/cafetiere la acelaşi preţ, dar şi Grill Raclette care va costa 199 de lei.

Te-ar mai putea interesa și: Ce conține smântâna Pilos de la Lidl. Ingredientele de pe etichetă ar trebui să ne dea de gândit