- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Reduceri masive la cazările din Grecia. Prețurile sunt mai mici cu 75% față de cele de anul trecut

30 Jul, 20:44 • Bugiu ⁠Ana Maria
Pe o insulă din Grecia, au scăzut prețurile cu 75%, față de cum erau în aceeași perioadă a anului trecut. Unde poți plăti mai puțin vara aceasta, în Grecia?
Reduceri masive la cazările din Grecia. Prețurile sunt mai mici cu 75% față de cele de anul trecut

Vacanțele, fie ele în străinătate sau în țară, au început să fie din ce în ce mai scumpe. De la an la an, un sejur în Grecia, spre exemplu, costă aproape la fel de mult precum un concediu într-0 zonă exotică din lume, potrivit Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Cum este mai bine să plătești în Grecia, cash sau card? „Eu trăiesc acolo, dar nu este avantajos”

foto: insula din Grecia

Prețurile de pe insula din Grecia sunt mai mici cu 75% față de cele de anul trecut

Este vorba despre Mykonos, cea mai exclusivistă insulă din Grecia. Cât despre prețuri, nu mai încape îndoială că sunt foarte mari. Insula este printre preferatele persoanelor publice, motivul pentru care prețurile sunt exagerat de mari.

Tocmai de aceea, numărul vizitatorilor a scăzut foarte mult și scade de la an la an. Doar anul trecut, Mykonos a înregistrat o scădere de 10,9% a cifrei de afaceri la unitățile de cazare

Motivul pentru care prețurile sunt mai mici anul acesta este exact cel menționat anterior. Pentru că sunt din ce în ce mai puțin vizitatori de la an la an. operatorii de pe insulă au ales să reducă prețurile.

Un apartament cu un dormitor, cu piscină privată și jacuzzi în aer liber, cu priveliște uimitoare la golful Psarros, se închiriază cu doar 231 de euro pe noapte în loc de 923 de euro, cât costa până acum.
În zona Klouvas, lângă plaja Ftelia, un apartament de lux de 56 mp cu un dormitor, piscină privată în aer liber, terasă cu șezlonguri și zonă de luat masa în aer liber, living cu bucătărie utilată și zonă de luat masa se închiriază cu 238 euro pe noapte.

O vilă cu cinci dormitoare care anul trecut se închiria cu 2.000 de euro pe noapte, costă acum doar 500 de euro pe noapte anul acesta.

Te-ar putea interesa și: O familie de români a cheltuit o avere în vacanță în Grecia. Cei doi soți au mers cu mașina personală și au stat la un hotel de trei stele