- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Restaurantul Sânzianei Negru are prețuri uriașe! Cât te costă o masă în localul influencer-ului

25 Aug, 18:37 • Bugiu ⁠Ana Maria
Pentru o ieșire a localul Sânzianei Negru, vei plăti foarte mult. Care este meniul restaurantului și cât vei plăti pentru o porție de pește, spre exemplu?
Restaurantul Sânzianei Negru are prețuri uriașe! Cât te costă o masă în localul influencer-ului

Alături de alți doi parteneri, influencerița și-a deschis un restaurant cu specific mexican în București. La localul Sânzianei Negru pare să fie prețuri destul de mari, relatează cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Afacerea care face furori în România. Restaurantele fără bucătari fac un profit uriaș: produse de peste 400.000 de euro au fost vândute doar într-o lună

 

foto: Restaurant Sânziana Negru

Restaurantul Sânzianei Negru ar avea prețuri foarte mari

La finalul anului trecut, după ce s-a întors acasă cu marele premiu de la America Express, influencerița a investit cei 15.000 de euro într-un proiect de suflet, transmite sursa citată.

Inspirația Sânzianei Negru își are locul tocmai într-un cartier din Ciudad de Mexico denumit „Condesa”, nume pe care i l-a oferit restaurantului ei.

„Primele zile din ianuarie 2023. Eram in Ciudad de Mexico cu oamenii mei de suflet.

La prima masă pe care am avut-o acolo împreună, vorbeam fiecare despre ce ne dorim să facem în 2023.

Nico și Dan: și printre altele, noi am vrea să mai deschidem o locație.

Eu: …da, aș vrea să încep și eu un proiect nou, separat de ce fac acum.

Si uite asa, cu ajutorul lui @dan.grigore01 si @nicogrigore , am intrat în industria horeca și-am deschis împreună @condesa_bucharest , terminând anul ăsta cum nici nu speram, când l-am început în Mexic.

Mulțumim pentru susținere și vă așteptăm să vă bucurăm papilele gustative”, a scris Sânziana Negru, pe o platformă de social media.

Cât te costă o masă în localul Sânzianei Negru

Restaurantul Sânzianei Negru a fost inaugurat la finele anului trecut. Clădirea în care se află găzduiește și un bar (la primul etaj) și o sală cu exponate din ceramică. Restaurantul, bineînțeles, se află la etajul al doilea.

Conform site-ului oficial al restaurantului, o porție de guacamole costă 50 de lei, o porție de tacos costă 65 de lei, iar o porție de chilli con carne costă 70 de lei.

Pentru o porție de biban proaspăt, clienții plătesc 90 de lei, iar pentru o porție de somon vor scoate din buzunar 110 lei.

În ceea ce privește băuturile, o sticlă de apă plată (300 ml) costă 12 lei, limonada costă 20 de lei, un cappuccino costă 20 de lei, o bere costă între 22 și 32 de lei, iar cocktailurile se vând cu prețuri cuprinse între 40 și 44 de lei.

Un pahar de prosecco costă 30 de lei, un pahar de vin alb sau rose costă 29 de lei, iar un pahar de vin roșu costă 32 de lei.

Te-ar putea interesa și: Carmolimp a dat lovitura pe piața restaurantelor fără bucătari. Ce profit a obținut după doar o lună de lansarea produselor gata preparate pentru HoReCa