După ce s-a retras din fotbal, Rică Răducanu s-a apucat de afaceri și se pare că lumea o adoră. Este vorba despre un restaurant cu terasă chiar pe malul mării, iar prețurile se potrivesc pentru orice portofel. Pentru a se asigura că și anul ăsta se va bucura de clienți, Rică Răducanu a decis să lase prețurile la nivelul de anul trecut.
Citește și: Mugur Isărescu a prescris iar cura cu ceai de tei! Guvernatorul BNR dă detalii despre inflația din România
Nu mai este un secret pentru nimeni că în ultima vreme prețurile au explodat, indiferent la ce aspect ne referiem. Românii sunt din ce în ce mai atenți cu privire la modul în care își cheltuie banii. Tocmai din acest motiv, atunci când vor să se bucure de o masă la restaurant, vor opta pentru locurile care au prețuri mai mici.
La restaurantul legendarului portar de la Rapid, Sirena, micii costă 4,5 lei bucata, ciorba de burtă 19 lei, ciorba de văcuță 16 lei, ciorba de fasole 14 lei, ciorba de perișoare 17,5 lei, iar pomana porcului cu mămăliguță ajunge la 31 de lei. De asemenea, un meniu cu piept de pui la grătar, cartofi prăjiți și cu salată poate fi achiziționat cu doar 34 de lei.
„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.
Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech.