- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

S-a aflat salariul lui Valeriu Gheorghiță. Medicul „viral” din perioada pandemiei are venituri uriașe

06 Aug, 10:52 • Bugiu ⁠Ana Maria
S-a aflat ce salariu are Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al campaniei naționale de vaccinare anti-Covid.
S-a aflat salariul lui Valeriu Gheorghiță. Medicul „viral” din perioada pandemiei are venituri uriașe

Medicul Valeriu Gheorghiță a acceptat un nou post, după încheierea pandemiei, el fiind, în prezent, managerul Spitalului de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu, din subordinea SRI, însă își completează venitul lunar și din alte activități, potrivit bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: S-a decis! Mircea Lucescu este noul selecționer al echipei naționale de fotbal! Salariul pe care îl va lua cel mai vârstnic antrenor în activitate

foto: Valeriu Gheorghiță

S-a aflat salariul medicului Valeriu Gheorghiță

Medicul Valeriu Gheorghiță a intrat în lumina reflectoarelor în timpul pandemiei, fiind vocea autorităților, cel de la care primeam cele mai noi vești despre stadiul programului de imunizare.

După finele pandemiei, acesta a intrat din nou în atenția mass-media, devenind iubitul Monicăi Bârlădeanu, una dintre cele mai îndrăgite și frumoase femei din showbizul românesc.

În perioada pandemiei a anului 2020, Valeriu gheorghiță era una dintre cele mai importante voci pe care voiai să le auzi, fiind numit atunci coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid.

În prezent, medicul ocupă funcția de manager al Spitalului de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu, din subordinea SRI și este și profesor în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie din București.

Salariul lui Valeriu ca manager al spitalului aflat în subordinea SRI este de 17.000 de lei pe lună, iar pentru orele de predare la UMF Carol Davila, acesta ia încă 4.500 de lei lunar. Potrivit celor de la Cancan, el oferă și consultanță medicală, activitate ce i-ar mai aduce 1.000 de lei.

În total, medicul are un venit lunar de 22.500 de lei.

Cât despre relația lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bârlădeanu, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii și urechile lumii, păstrând tot mai intimă apropierea dintre ei.

Te-ar putea interesa și: Care este salariul pe care îl primește un angajat la Rompetrol. Pentru acești bani, trebuie să îndeplinești sarcini cât pentru 3 oameni