- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Schimbarea care va uimi o lume întreagă! Sunt vizați toți utilizatorii de iPhone

06 Jun, 08:43 • Fundeanu Madalina
Premieră în industria smartphone-urilor! Cum vor arăta noile modele iPhone 16 Pro și de ce sunt atât de speciale.
Schimbarea care va uimi o lume întreagă! Sunt vizați toți utilizatorii de iPhone

Cele mai noi modele iPhone 16 Pro de la Apple vor fi dotate cu cele mai subțiri rame din industria smartphone-urilor, mai subțiri chiar și decât ramele actualelor modele iPhone 15 Pro. Potrivit Mac Rumors, ambele modele iPhone 16 Pro vor fi mai mari în dimensiuni decât predecesoarele lor, scrie Ziare.com.

Noul telefon iPhone 16 Pro va avea un ecran de 6,3 inch, față de cei 6,1 inch ai modelului 15 Pro. Modelul  Pro Max din această generație va avea 6,9 inch, devenind în acest fel cel mai mare iPhone lansat vreodată, mai mare decât iPhone 15 Pro Max, care are un ecran de 6,7 inch.

Rame mai subțiri la noile modele iPhone 16 Pro

Apple nu plusează doar prin dimensiunile fizice comparativ mai mari pentru a atrage clienții. Modelele de smartphone-uri Pro de anul acesta vor avea rame mai subțiri, mulțumită tehnologiei Border Reduction Structure.

Aceasta tehnologie avansată permite o dispunere mai compactă și eficientă a circuitelor de sub ecran, având, astfel, în rame mai subțiri. În urmă cu un an, Apple a folosit tehnologia LIPO (Low-Pressure Injection Overmolding) pentru a reduce dimensiunea marginilor ecranelor la 1,5 milimetri, față de 2,2 milimetri la iPhone 14.

Ai mai putea fi interesat de: Modelul de telefon care te poate îmbogăți peste noapte. S-a vândut la licitație cu aproape 200.000 de euro

iPhone 16 Pro
iPhone 16 Pro

Ecranele noilor telefoane de la Apple vor crește semnificativ în ceea ce privește dimensiunile, fapt care înseamnă că în toamna anului în curs am putea fi martori la lansarea celui mai mare iPhone din istorie. Această creștere a dimensiunilor, combinată cu ramele ultra-subțiri, va pune la dispoziția utilizatorilor o experiență vizuală îmbunătățită și un design modern și atractiv.

În Europa se deschide nou magazin de aplicații alternativ Apple

Conform Profit.ro, pe data de 6 iunie, în Europa se va lansa un nou magazin de aplicații pentru telefoanele de la Apple. Denumit Aptoide, care calcă pe urmele AltStore, va fi un magazin specializat în jocuri, care va debuta un număr limitat de titluri.

Așadar, la momentul lansării vor fi disponibile doar șase titluri, printre care se vor număra Word Jungle, Condor — Leap of Faith, All-in-one Solitaire, All-in-one Mahjong și Charades — Guess the Word.

Compania a menționat că mai mult de 100 de dezvoltatori pregătesc să-și lanseze jocurile pe noua aplicație Aptoide, dar acest lucru va dura ceva timp din cauza proceselor pe care trebuie să le parcurgă, conform regulilor Apple.

Vezi mai multe știri: Metoda prin care îți poți încărca telefonul astfel încât bateria să dureze mai mult. Greșeala pe care toată lumea o face!