- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Schimbări la DIGI RCS-RDS pentru toți clienții! Este anunțul lunii iulie

14 Jul, 12:30 • Cornel Ghimeșan
Surprize pentru abonații RCS RDS! Dacă ai un contract de internet sau televiziune Digi, trebuie să știi că marea companie pregătește schimbări pentru toți clienții. Vor exista modificări importante!
Schimbări la DIGI RCS-RDS pentru toți clienții! Este anunțul lunii iulie

În cazul în care ai un contract de internet sau televiziune cu Digi ori plănuiești să îți faci, trebuie să știi schimbările pe care le pregătește marea companie.

Citește și Super-ofertă Digi RCS-RDS: vouchere de 1.000 de lei și abonament redus cu 50% timp de patru luni. Cine poate beneficia de promoție

Este deja bine știut faptul că Digi România este lider în furnizarea de servicii convergente de comunicații electronice. Reprezentanții Digi au anunțat lansarea unei oferte speciale pentru toți clienții săi.

Astfel, noua ofertă este concepută atât pentru persoanele care au o afacere, cât și pentru cei care își doresc să înceapă una.

Oferta Pachetului START, disponibilă de la 53 de lei lunar, include internet fix ultrarapid și stabil, furnizat prin conexiune pe fibră optică cu adresă fixă de IP.

Mai mult decât atât, clienții vor beneficia de telefonie mobilă cu minute naționale și internet mobil nelimitate. Pe lângă cele menționate anterior, la portare poți achiziționa telefoane mobile în 24 de rate cu 0 avans, conform Digi.ro.

Telefonie mobilă Business Nelimitat: Costul este de 1,65 € lunar timp de 6 luni, după care se aplică tariful de 3,3 € lunar.

Internet fix Acces 500: Poți crea o rețea internă sigură, beneficiind de viteze de download de până la 500 Mbps și upload de până la 250 Mbps, pentru doar 9 € lunar.

Pentru cei ce nu știu, în 2023, Digi Communications a investit 730 de milioane de euro în cheltuieli de capital, modernizând capacitățile rețelei sale în toate piețele unde activează.

Digi Communications, venituri de 1,7 miliarde în 2023

De altfel, compania a generat în continuare valoare pentru acționari, înregistrând astfel o creștere anuală compusă a dividendului brut de 24% în perioada 2017-2023.

Digi Communications a avut venituri de 1,7 miliarde de euro în 2023, marcând o creștere de 13% comparativ cu anul precedent.

„Digi Communications continuă să fie o poveste de creștere dinamică și ne bucurăm că suntem printre cei mai performanți emitenți de la Bursa de Valori București în acest an. Considerăm acest lucru ca fiind o recunoaștere a performanței noastre operaționale solide și a încrederii pieței în direcția noastră strategică. Suntem în fața unei oportunități excepționale de a construi un operator de telecomunicații de top în Europa, pornit din România.

Te-ar putea interesa și Digi, oferta momentul pentru românii care pleacă în vacanță. Ce trebuie să facă pentru a plăti și cu 50% mai puțin la abonament

Piețele noastre principale, România și Spania, arată o creștere continuă și rapidă. În paralel, ne pregătim intens pentru lansările comerciale planificate în Portugalia și Belgia, spre finalul acestui an. În contextul acestor evoluții semnificative, care promit să stimuleze creșterea în anii următori, angajamentul nostru față de crearea de valoare pentru acționari este mai ferm ca niciodată”, a transmis Serghei Bulgac, CEO Digi Communications.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult