- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Serghei Mizil nu mai face niciun ban din online! Motivul pentru care afaceristul are interzis

18 Jul, 19:30 • Cornel Ghimeșan
Serghei Mizil nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Recent, acesta a fost invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, acolo unde a dezvăluit câteva lucruri pe care nu mulți le știu. Vezi toate detaliile mai jos.
Serghei Mizil nu mai face niciun ban din online! Motivul pentru care afaceristul are interzis

Serghei Mizil a vorbit, recent, despre mai multe subiecte inteesante, iar printre acestea se numără și modul în care a reușit să piardă o sursă de venit. Este vorba despre sumele câștigate din mediul online, iar interdicția este pe viață!

Te-ar putea interesa și Kanal D si-a anunat grila de toamna. Denise Rifai va fi gazda unui show

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Serghei Mizil a abordat mai multe subiecte, însă unul cu siguranță îi va face curioși pe internauții care îl urmăresc pe acesta.

Serghei Mizil a vorbit deschis în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D.

Este deja cunoscut faptul că bărbatul în vârstă de 70 de ani este cunoscut și foarte activ pe rețelele de socializare. Dacă mulți nu știu, podcast-ul este foarte urmărit pe Youtube, iar pe celelalte conturi de socializare este urmărit de aproape 200.000 de fani.

Întrebat de prezentatoarea TV despre sumele pe care le câștigă din online, Mizil a explicat că nu beneficiază de acest lucru.

„Nimic. E o chestie care pe mine mă depășește. Și CNA-ul mă calcă pe nervi pentru că dacă te uiți la filmele românești, toată lumea înjură. Mi-au trimis o notificare că instig la băutură, la ură de rasă, că îi învăț la substanțe interzise. Mi-au tăiat monetizarea pe viață. Mă raportează foarte multă lume”, a spus Serghei Mizil, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Serghei Mizil mai primește bani doar din reclame

De altfel, Serghei Mizil a explicat că postează des pe platformele de social media, conținutul fiind dedicat amuzamentului tinerilor.

Printre altele, acesta a mai spus că reclamele sunt cele în urma cărora încasează bani.

„O fac de plăcere, de caterincă, dar a prins enorm de mult la tineri. Nu mă așteptam niciodată. Dacă merg acum în mall, fac 50 de poze pe loc, numai cu copii. Le-a plăcut lor pe TikTok să vadă petrecerile din jurul meu, pe care le filmez. Foarte mulți beau cu mine, în același timp. Banii îi iau doar din reclame”, a mai spus fiul fostului membru de vârf al nomenclaturii PCR.

Printre altele, a mai fost întrebat de prezentatoarea TV: „Cât de bogat sunteți?”.

Mizil a explicat că fiecare persoană vede acest aspect diferit și a susținut că nu a avut un țel în a face „sute de milioane, să se dea peste cap”. A menționat că este preocupat, de fapt, să își trăiască viața cât mai autentic.

În trecut, pe YouTube, mărturisea că are o pensie de 1.200 de lei, conform Libertatea.ro.

„E o întrebare complicată, depinde fiecare ce crede. Eu pentru mine am cât îmi trebuie, niciodată nu am avut boala asta. Este o chestie greu de explicat. Eu nu am fost niciodată sărac, tot timpul am stat în vile, în mașini, în șalupe, că așa a fost norocul de la Dumnezeu, nu că am fost eu deștept, pe vremea aia a fost tata.

Citește și TVA 2025. Marcel Boloș anunță ce se va întâmpla cu majorarea impozitelor și a TVA-ului

Niciodată n-am fost înnebunit să fac sute de milioane, să mă dau peste cap. Eu mi-am trăit viața. Ce faci, până la urmă, cu banii? Dacă ai peste ce-ți trebuie ție, devine o boală. Nu am nervi așa tari să stau la un birou, să am angajați nu am putut niciodată”, a mai spus Serghei Mizil.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult