- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Suma uluitoare de bani oferită de Pescobar unei sportive românce. „Sunt 100% sigur că în câteva luni va ajunge în primele 100 jucătoare de tenis din lume!”

27 Sep, 22:53 • Cornel Ghimeșan
Paul Nicolau Pescobar, patronul de la Taverna Racilor, a oferit o sumă colosală de bani unei sportive românce pentru a o ajuta, astfel, să participe la mai multe competiții.
Suma uluitoare de bani oferită de Pescobar unei sportive românce. Sunt 100% sigur că în câteva luni va ajunge în primele 100 jucătoare de tenis din lume!

Paul Nicolau Pescobar a devenit cunoscut de publicul larg datorită succesului de care se bucură business-ul său, Taverna Racilor. Afaceristul a decis recent să ofere 30.000 de euro pe an unei sportive românce ca sponsorizare. Datorită acestei sume va putea participa la mai multe competiții.

Pescobar: „Eu cred în ea”

Pescobar a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. Afaceristul o va sponsoriza pe Miriam Bulgaru cu 30.000 de euro pe an. Tenismena originară din Alba Iulia va purta sigla restaurantelor afaceristului pe echipamentul de joc.

”30k euro pe an din partea mea! Miriam Bulgaru, câștigătoarea Turneului WTA Țiriac Foundation Trophy de la București, a urcat în clasament datorită reușitei până pe locul 175! La doar 25 de ani prin forțe proprii fără nici un sponsor privat! Eu îi voi oferi deoarece cred în ea, 30k euro pe an prin contract de sponsorizare și sunt 100% sigur că în câteva luni va ajunge în primele 100 jucătoare de tenis din lume!”, a scris Pescobar, pe Facebook.

O altă veste pe care le-a dat-o Pescobar urmăritorilor săi e că își deschide restaurant la Londra, care se va numi „Pescobar sushi London”. Românii din Marea Britanie sunt foarte entuziasmați de acest anunț.

Citește și Bani în plus pentru europarlamentari. Salarii de peste 15.000 de euro pentru peste 2.400 de angajați!

„Dragilor am luat și cheia. Uite cum simți spațiul ăsta. Haide să vezi cum se vede afară. Uite, frumos. Aici pun ăla de shaorma, caracatița. Am gândit-o, am făcut-o. Astea se schimbă cu Pescobar suhi London și o să fie și cu logo cu fața mea, să vadă lumea cine e Pescobar”, le-a spus Pescobar internauților.

Deși s-a luptat mult pentru ca afacerea lui să fie un succes, afaceristul a reușit în timp să câștige încrederea clienților.

„Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu. Vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door, şi am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, povestea el cu câțiva ani în urmă.

Citește și Înaltpreasfințitul Teodosie, o nouă afirmație controversată. Nunțile făcute sâmbăta, nepotrivite: „Aceia rămân mereu sub un blestem”

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult