- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Suma uriașă pe care Alina Ceușan a plătit-o pentru a naște la privat în România

29 Aug, 23:38 • Bugiu ⁠Ana Maria
Cât mai costă o naștere la spitalul privat în România? Alina Ceușan a plătit o sumă uriașă.
Suma uriașă pe care Alina Ceușan a plătit-o pentru a naște la privat în România

Alina Ceușan a născut pentru a doua oară și a ales din nou o clinică privată. Deși a beneficiat de servicii de lux, costurile au fost pe măsură, relatează playtech.ro.

Cunoscuta influenceriță a dat naștere unei fetițe minunate, pe nume Perla.

Totuși, nașterea nu a fost ușoară, însă bucuria a fost prea mare în familia vedetei.

Alina a născut prin cezariană, după un travaliu care a durat 8 ore. Veștile bune nu au întârziat să apară: Micuța Perla s-a născut perfect sănătoasă. Alina Ceușan și-a implicat comunitatea în această perioadă și a împărtășit cu ei toate momentele din perioada de sarcină.

Mai apoi, internauții s-au întrebat cât a costat-o pe Alina să nască la un spital privat, în condiții de lux și servicii de calitate. Ei bine, prețurile au fost pe măsură.

Te-ar putea interesa și: Cum să procedezi în cazul în care ai pierdut certificatul de naștere. Tot ce trebuie să știi

foto: Alina Ceușan

Alina Ceușan a plătit o sumă uriașă pentru a naște la un spital privat

Soțul ei, Raul, a pornit spre spital în dimineața zilei de 8 august, după ce aceasta a început să aibă contracții. Vedeta  a postat pe rețelele sociale un videoclip în care a relatat emoțiile pe care le-a îmbrățișat după ce a dat naștere fiicei ei.

„Trebuie să recunosc că, imediat cum am părăsit salonul, tremuram. Eram foarte nervoasă. Cu tot corpul meu tremurând. Știam ce urmează, aveam încredere în doctori și asistente, dar era emoția pozitivă de a o întâlni, un nou început pentru noi ca familie… și doar faptul că devin mamă, a doua oară. Când am terminat cezariana, eram dilatată 2 cm, așa că totul a mers perfect, așa cum era plănuit”, a spus ea în descrierea unui clip postat pe rețelele de socializare.

Vedeta a publicat și imagini cu salonul în care a fost internată. Tratamentul de care a avut parte nu a fost deloc ieftin, Alina plătind o sumă colosală pe serviciile oferite în cadrul spitalului.

Te-ar putea interesa și: Localitățile din România unde se poate obține certificat de naștere sau deces în format digital. MAI a publicat lista actualizată