- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Țara care oferă românilor salariul de 6.000 de euro pe lună. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidatul ideal

13 Sep, 11:21 • Toma Anca
Mai multe țări îi vor pe români ca să lucreze pentru ei, deoarece majoritatea sunt harnici și se pot baza pe ei. Însă una dintre ele oferă salariul de 6.000 de euro pe lună, un venit pe care oricine ar vrea să-l câștige. Este vorba despre Luxemburg, o țară bogată din Europa, care oferă cetățenilor condiții foarte bune de viață și oportunități excelență în carieră.
Țara care oferă românilor salariul de 6.000 de euro pe lună. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidatul ideal

Salariul de 6.000 de euro pe lună ar putea să îi motiveze pe români, să aplice pentru un job în Luxemburg. Sunt căutați atât muncitori calificați, cum ar fi mecanici, electricieni, montatori de anvelope, instalatori și zidari, cât și necalificați. Există și oferte de muncă și pentru profesioniști precum tehnicieni în construcții, ingineri de date, tehnicieni suport stație și ingineri peisagiști.

Citește și: Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Se oferă și bonuri de masă și bonusuri

Salariul de 6.000 de euro se oferă unui muncitor calificat

Cei care vor să muncească în Luxemburg trebuie să știe că nu este necesar un pașaport sau o viză, dar pentru sejururi care durează mai mult de 3 luni, românii trebuie să prezinte declarația de sosire și să obțină o atestare de înregistrare. Ambele proceduri trebuie efectuate în municipiul în care este mutată reședința.

Un muncitor calificat poate câștiga peste 6.000 de euro pe lună, iar un muncitor necalificat poate primi un salariu minim de 2.500 de euro.

Nici Danemarca nu se lasă mai prejos, o companie angajează mecanici pentru mașini agricole cu salarii de până la 6.000 de euro lunar, în funcție de experiență. Compania străină a postat pe o platformă de recrutare că dorește să angajeze personal pentru locuri de muncă plătite cu 4500- 6.000 de euro lunar.

Sunteți un mecanic agricol calificat în căutarea unei oportunități interesante? Angajăm! Compania noastră caută mecanici agricoli experimentați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți pasionat de mașinile agricole și aveți un ochi format pentru detalii, vrem să vă cunoaștem.

Se oferă salariu competitiv pe baza experienței și calificărilor, angajare legală de către o agenție daneză de locuri de muncă, salariu plătit la fiecare 2 săptămâni, plată suplimentară de vacanță 12,5% + SH (plata de duminică și sărbători), oferim ajutor administrativ cu carduri fiscale, asigurări de sănătate, oferim ajutor cu cazarea, sprijin din partea consultanților noștri pe tot parcursul.

Condiții:

  • angajare cu contract de muncă danez în cadrul unei companii daneze;
  • salariu plătit la fiecare 2 săptămâni;
  • bani vacanță (+12,5%) și SH pay (plată pentru zilele de duminică și sărbători legale);
  • oferim suport administrativ constant (inclusiv tax card, yellow card).”, se arată în anunțul respectiv, potrivit Bzi.ro.