- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Tarife fabuloase la pensiunea Monicăi Anghel. Locurile de Crăciun și Revelion s-au epuizat rapid

27 Oct, 21:02 • Bugiu ⁠Ana Maria
Pensiunea Monicăi Anghel atrage anual sute de turiști, iar locurile pentru Crăciun și Revelion s-au epuizat deja, în ciuda prețurilor mari. Cazarea, cu un aspect inedit și preparate tradiționale apreciate, este extrem de căutată, iar alte pensiuni din zonă se confruntă cu aceeași situație.
Tarife fabuloase la pensiunea Monicăi Anghel. Locurile de Crăciun și Revelion s-au epuizat rapid

Pensiunea Monicăi Anghel, Conacul „Sfânta Elena”, a devenit extrem de populară, atrăgând sute de turiști an de an. Din cauza cererii mari, locurile pentru sărbătorile de Crăciun și Revelion s-au epuizat încă de la sfârșitul lunii octombrie, potrivit bugetul.ro.

„Pensiunea este dată și de Crăciun și de Revelion. Prețurile nu au fost cu mult peste prețul normal, undeva, între 350 și 420 de lei/ zi, pentru două persoane”, a spus Monica Anghel, pentru Click.

Te-ar mai putea interesa și: Cât a ajuns să coste un sejur de Paște la SPA în 2024. Românii „se bat” pe pachetele cu demipensiune, mese festive și activități pentru copii

foto: pensiune Monica Anghel

Tarife fabuloase la pensiunea Monicăi Anghel. Locurile de Crăciun și Revelion s-au epuizat rapid

Conacul dispune de doar opt camere, dar reușește să se facă remarcat prin aspectul său inedit și prin legătura directă cu artista. Pensiunea a fost decorată de fratele Monicăi, Alexandru, și include un spațiu dedicat mesei, care oferă o atmosferă ce amintește de timpurile de altădată. Prețurile de cazare variază între 350 și 420 de lei pe zi pentru două persoane, o sumă considerată rezonabilă în comparație cu alte opțiuni de pe piață, potrivit spuselor prezentatoarei TV.

Monica Anghel a explicat că numele pensiunii provine de la bunica sa, Elena, care a obținut proprietatea printr-o moștenire. Cântăreața a vândut ulterior conacul familiei sale, care se află în comuna Berevoiești, sat Bratia, județul Argeș.

Conacul are o legătură emoțională profundă, deoarece bunicul artistei s-a născut în această zonă. Monica a vorbit despre importanța acestui loc, afirmând că decorațiunile și atmosfera au fost gândite cu grijă pentru a oferi o experiență autentică vizitatorilor.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş”, menționa Monica Anghel.

Pensiunea oferă preparate tradiționale, foarte apreciate de turiști, care contribuie la popularitatea sa. De altfel, nu doar Conacul „Sfânta Elena” a rămas fără locuri, ci și alte unități de cazare din zonă, datorită cererii crescute pentru Crăciun și Revelion.

Te-ar mai putea interesa și: FOTO Marian Godină și-a deschis pensiune în Brașov. Cum arată locuința și cât costă o noapte de cazare