Compania TAROM menţine suspendarea pentru zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut până la data de 16 august 2024, inclusiv, a anunţat operatorul aerian naţional, luni seara, printr-un comunicat, relatează Antena 3 CNN.
TAROM a suspendat temporar zborurile către aceste destinații încă de pe 6 august, în urma alertelor de călătorie emise de către autorități, însă, tot din aceste cauze sunt nevoiți să prelungească suspendările.
Te-ar putea interesa și: TAROM lansează oferta de toamnă, cu preţuri speciale. Bilete ieftine pentru călătorii dus-întors
foto: TAROM
Compania a fost nevoită să mențină suspendarea zborurilor către și dinspre Tel Aviv, Amman și Beirut, din cauza evoluţiilor recente din zona Orientului Mijlociu şi a deteriorării contextului de securitate din regiune.
„Compania urmăreşte evoluţia situaţiei şi informările autorităţilor şi va reveni cu informaţii actualizate referitoare la zboruri.
TAROM recomandă tuturor pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări şi să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară.
De asemenea, pasagerii au opţiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion”, se precizează în anunţul operatorului aerian.
Compania Națională de Transporturi Aeriene Române, cunoscută sub numele de TAROM, este transportatorul național al României încă din anul 1954. Compania a devenit un simbol al aviației românești și un factor important în conectarea României cu restul lumii și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor.
Compania operează o flotă de 18 aeronave, formată dintr-o combinație de modele Boeing, Airbus și ATR și are un portofoliu care include 70 de locații din întreaga lume.
Un punct important în dezvoltarea internațională a TAROM a fost aderarea sa la Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni (IATA) în 1993.
La 25 iunie 2010, TAROM a devenit membră a Alianței SkyTeam, una dintre cele mai mari alianțe aeriene din lume, care a permis companiei să se consolideze poziția pe piața globală și să își extindă opțiunile de conectivitate pentru pasageri.
Compania aeriană a avut diferite probleme de-a lungul timpului, însă aceasta rămâne un actor-cheie în aviația românească, punând România pe scena aeriană internațională de 70 de ani.
Te-ar putea interesa și: TAROM, decizie radicală: Nu mai zboară spre trei destinații importante