- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

TAROM pune la vânzare bilete cu prețuri mai mici de 200 de euro. Cine sunt românii care vor beneficia de reduceri

16 Aug, 12:39 • Bugiu ⁠Ana Maria
TAROM are oferte de nerefuzat în această perioadă pentru clienții săi. Compania pune la vânzare bilete cu prețuri mai mici de 200 de euro.
TAROM pune la vânzare bilete cu prețuri mai mici de 200 de euro. Cine sunt românii care vor beneficia de reduceri

TAROM pune la bătaie bilete de la 199 de euro pentru clienții care le achiziționează cu plecare din București către Budapesta și Belgrad, în minivacanța 16-18 august 2024. Compania a anunțat vineri, 16 august, că oferta deja poate fi accesată de către clienți, potrivit economedia.ro.

Astfel, călătorii se pot bucura de minivacanță în aceste zone, la un preț foarte accesibil, mai ales dacă se hotărăsc în acest weekend să pornească într-o călătorie scurtă către aceste destinații. Comparativ, prețurile biletelor pentru o perioadă similară către Budapesta de la o altă companie aeriană sar de 300 de euro/persoană.

Te-ar putea interesa și: TAROM menţine suspendarea pentru zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut. Anunțul companiei

foto: bilete mai ieftine TAROM 

TAROM pune la vânzare bilete cu prețuri mai mici de 200 de euro

TAROM a precizat că perioada în care oamenii pot călători cu aceste prețuri ale biletelor este 1 noiembrie – 10 decembrie 2024, ziua de 10 fiind data ultimului retur. Bineînțeles, biletele sunt în limita stocului disponibil. Oamenii deja au început să cumpere biletele.

“Budapesta, denumită şi “Perla Dunării”, are o arhitectură monumentală, iar peisajul urban te va uimi la fiecare pas, în timp ce Belgradul te va surprinde cu bucătăria delicioasă şi cu influenţele sale otomane, austro-ungare şi occidentale.

Fie că vrei să vrei să admiri clădirea Parlamentului din Budapesta la apus, de pe celălalt mal al Dunării, sau superba privelişte de la Fortăreaţa din Belgrad, cele două destinaţii sunt şi printre cele mai accesibile capitale din Europa, pe care le poţi vizita cu un buget de vacanţă redus.

În plus, ofertele TAROM acoperă toate nevoile călătoriei: biletele sunt dus-întors, toate taxele sunt incluse, iar preţul include un bagaj de mână de 8 kg, un bagaj de cală şi check-in gratuit”, se arată în comunicatul companiei.

TAROM, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române, și-a făcut apariția în urmă cu aproape un secol, fiind înființată în anul 1954. Aceasta își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, mebră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

TAROM are o flotă de 18 aeronave și 70 de destinații în afara țării în portofoliu, operate cu aeronave proprii sau deservite de către partenerii săi. Compania este membru IATA (Asociaţia Internaţionale a Transportatorilor Aerieni) din 1993.

Te-ar putea interesa și: TAROM lansează oferta de toamnă, cu preţuri speciale. Bilete ieftine pentru călătorii dus-întors