- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

TAROM surprinde cu mega-oferte! Zboruri ieftine către Roma, Belgrad și Sofia

27 Sep, 16:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
TAROM lansează noi oferte! Zboruri către Roma, Belgrad și Sofia, mult mai ieftine!
TAROM surprinde cu mega-oferte! Zboruri ieftine către Roma, Belgrad și Sofia

TAROM, compania națională de transport aerian a României, a lansat o serie de oferte speciale pentru acest sezon de toamnă, propunând călătorii la prețuri promoționale către trei destinații populare din Europa: Roma, Belgrad și Sofia. Cu prețuri care încep de la 199 de euro pentru un bilet dus-întors, oferta este valabilă pentru o perioadă limitată. Cei interesați pot achiziționa biletele în intervalul 27-29 septembrie 2024, iar perioada de călătorie va fi între 15 octombrie și 15 noiembrie 2024, ultima dată disponibilă pentru retur, potrivit profit.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Promoţii şi oferte speciale la 70 de ani de la înfiinţarea TAROM. 10.000 de bilete spre Paris, la doar 70 de euro!

foto: Tarom

TAROM surprinde cu mega-oferte! Zboruri ieftine către Roma, Belgrad și Sofia

Oferta TAROM include biletul de avion dus-întors și toate taxele obligatorii, transportul unui bagaj de cală, check-in gratuit și un bagaj de mână de 8 kg, ceea ce face ca pachetul să fie extrem de atractiv pentru călătorii care doresc să exploreze capitalele Europei la un cost redus. Numărul locurilor este limitat, iar biletele se pot epuiza rapid, însă.

Călătorii pot rezerva biletele prin intermediul site-ului oficial al companiei, www.tarom.ro, la agențiile companiei aeriene sau prin intermediul agenților de turism acreditați. Ofertele fac parte din eforturile constante ale companiei de a atrage clienți cu prețuri competitive, în special în contextul în care compania celebrează 70 de ani de activitate.

TAROM a fost înființată în anul 1954 și operează sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 2010, compania este membră a prestigioasei Alianțe SkyTeam, ceea ce îi permite să ofere un portofoliu extins de destinații internaționale.

Cu o flotă de 18 aeronave, TAROM deservește un număr impresionant de 70 de destinații, fie cu zboruri proprii, fie prin parteneriate de tip code share cu alte companii aeriene. Din anul 1993, compania este membru activ al Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), consolidându-și poziția pe piața internațională de aviație.

Pentru cei interesați să profite de ofertele actuale ale companiei, oferta pusă la dispoziție de către compania aeriană este un must în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și: Noi oferte speciale la TAROM. Bilete la prețuri mici doar în acest weekend!