- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Televizor gratis la Lidl! Promoția este valabilă doar în luna septembrie. Tot ce trebuie să faci

17 Sep, 12:11 • Bugiu ⁠Ana Maria
Lidl aduce premii de nerefuzat. Campania este valabilă doar în luna septembrie.
Televizor gratis la Lidl! Promoția este valabilă doar în luna septembrie. Tot ce trebuie să faci

Lidl lansează o promoție de nerefuzat pentru clienții săi, oferind șansa de a câștiga premii mari. Până pe 29 septembrie, participanții pot obține un televizor gratuit, vouchere de 300 de lei sau console de gaming de ultimă generație, potrivit bugetul.ro.

 Această ofertă vine într-o perioadă în care Lidl continuă să fie unul dintre cele mai populare lanțuri de retail din țară. Dar despre ce este vorba, mai exact?

Te-ar mai putea interesa și: Săptămâna rafinată de la Lidl. Gustă din produsele rafinate ale Franței și din deliciile gourmet

foto: Lidl

Televizor gratis la Lidl! Promoția este valabilă doar în luna septembrie. Tot ce trebuie să faci

Lidl are ca vedetă principală mixurile de alune și nuci Alesto, într-o campanie care aduce în prim plan plăcerea surprizelor simple și accesibile. În descrierea de pe site, se evidențiază faptul că produsele nu doar că sunt gustoase, dar vin și la prețuri avantajoase, încurajând clienții să cumpere mai multe.

Cu o notă prietenoasă, campania sugerează că decizia de a împărți sau de a păstra produsele pentru sine este complet la latitudinea cumpărătorului. Utilizatorii sunt invitați să urmărească poveștile altor clienți pentru inspirație.

„Uneori, cea mai mare surpriză e să ceri câteva alune și să primești toată punga. Când mixurile Alesto sunt și super gustoase și la un super preț, de ce să nu iei încă o pungă? O împarți sau o ții pentru tine… e doar alegerea ta. Urmărește poveștile și vezi ce-au făcut și alții”, se precizează pe site-ul retailerului.

Lidl lansează o promoție în care clienții care fac cumpărături de minimum 80 de lei și achiziționează cel puțin un produs din gama Alesto pot participa la un concurs. Pentru a intra în tragerea la sorți, trebuie să înscrie codul de pe bonul de cumpărare.

„Cumpără de la Lidl în valoare de minimum 80 de lei și cel puțin un produs Alesto, înscrie codul de pe bon și poți câștiga prin tragere la sorți”, au transmis cei de la Lidl.

Te-ar mai putea interesa și: Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Se oferă și bonuri de masă și bonusuri