- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Test de personalitate. Alege o imagine și află lucruri esențiale despre tine

22 Jun, 21:14 • Cornel Ghimeșan
Un nou test de personalitate a devenit viral pe internet și stârnesc curiozitatea multor români. Astfel de teste de personalitate îi ajută pe oameni se afle mai multe lucruri despre ei înșiși.
Test de personalitate. Alege o imagine și află lucruri esențiale despre tine

Test de personalitate. Oamenii de știință sunt de părere că 95% din activitatea mentală a oamenilor se produce în subconștient. Avem capacitatea de a procesa și colecta informații chiar și atunci când dormim. Potrivit modelului freudian, subconștientul poate să influențeze în mod direct atât obiceiurile, comportamentul, cât și dorințele unei persoane.

Test de personalitate. Pentru ca testul de mai jos să funcționeze e nevoie să fii sincer. Alege un ochi din poză și află lucruri pe care poate că nu le știai despre tine.

Test de personalitate. Iată ce spune despre tine fiecare poză

1. Pasional – Dacă ai ales numărul 1 înseamnă că ești foarte dornic să trăiești noi experiențe. Îți place aventura și poate că ar fi cazul să pornești pe un drum nou care să-și aducă noi și noi experiențe. Trecutul nu ar trebui să mai facă parte din prezentul tău, lasă totul în urmă și concentrează-te pe prezent.

Citește și Cum te poți trezi cu facturi astronomice la telefonie în vacanța 2024? Detaliile de care trebuie neapărat să ții cont

2. Misterios – Nimeni nu te poate citi, ești foarte greu de descrifrat, o persoană extrem de misteriosă, căreia îi place să păstreze lucrurile pentru ea. Oamenii vor să vadă ce e dincolo de acest mister, vor să te cunoască și să afle despre tine. Dă această perdea la o parte și arată-te așa cum ești.

3. Ai o aură luminoasă – Ești foarte natural, nu trebuie deloc să te chinui să fii tu și să ieși în evidență. Așa că lasă-i pe cei din jur să te admire. Mulți au nevoie de tine ca să se vindece. Au nevoie să îi ajuți să vibreze. Ai o aură luminoasă, așa că las-o să îi ghideze și pe ei.

4. Suflet etern – Ai capacitatea de a privi lucrurile în profunzime. De multe ori pierzi esențialul tocmai pentru că ești așa profund. Mintea ta trece ușor de la o informație la alta și mereu te întrebi dacă ești pe drumul cel bun. De multe ori te simți pierdut, greșești, ca orice om. Îți trebuie mai multă încredere în tine.

5. Ghicitor – Stochezi multe informații în general despre orice, despre oameni, despre situații și ai tendința să pui la îndoială orice. Încercând mereu să afli tot, pentru oamenii din jur poate fi destul de dificil să fie în preajma ta. Fii mai relaxat în preajma celorlalți.

6. Suflet bătrân – Ești ca un magnet pentru cei din jur, pare că ai acumulat foarte multe experiențe și că ești foarte înțelept. Totuși, un lucru esențial îți lipsește, încrederea în tine. Concentrează-te să afli care e adevăratul motiv al existenței tale.

7. Pasăre de noapte – Sunt foarte multe adevăruri pe care le ții doar pentru tine. Mereu încerci să cunoscși lucruri care ți se potrivesc și ești foarte deschis cu ceilalți. Ai grijă, însă, să nu exagerezi.

Citește și Adio plăți cash în UE din iulie 2024. Vor fi permise doar parțial, dacă nu depășesc o anumită sumă

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult