TOKHIT, cea mai nouă rețea socială. Proiectul revoluționează și inovează prin faptul că este prima rețea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ și la un cost foarte mic. A fost primit cu deschidere pe piață, iar evaluarea inițială a dovedit acest lucru prin succesul din faza de Seed Funding, o etapă specifică proiectelor de blockchain, care permite contribuția financiară a celor interesați.
„Suntem entuziasmați și încântați să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluționar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă și să fie apreciat. Creatorii de conținut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă.
Mai mult decât atât, TOKHIT își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare inițială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem și mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), inițiatorul proiectului și antreprenor, potrivit wall-street.ro.
Cei care vor să se încrie, tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informațiile necesare și vor putea deveni, astfel, parte a comunității exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală și vor putea interacționa cu alți utilizatori.
„În acest moment, îi invităm pe toți cei care vor să afle în premieră extra informații despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcționa aplicația, despre cum va arăta interfața”, a mai spus Andrei Ureche (Vandy).
Cel mai căutat subiect pe Google a fost în 2022, în România, așa cum multă lume se aștepta, războiul din Ucraina. În anul care se apropie cu pași rapizi de sfârșit, „Ucraina” a fost cel mai căutat termen. Proximitatea războiului pornit de Rusia pe 24 februarie, numărul mare de refugiați și durata foarte lungă a conflictului militar au fost factori importanți care au stârnit cel mai mult interesul românilor. În același top se regăsesc și termenii „Rusia” și „Vladimir Putin”.
Pe locul al doilea se află „recensământul”, subiect căutat de foarte mulți români, mai ales că anul acesta, pentru prima oară, recensământul s-a făcut și online în România. Pe locul doi se află „Regina Elisabeta”, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii care a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.
Top 10 căutări pe Google în 2022