- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Top 5 cel mai bine plătiți actori din lume în 2024. Starul de pe locul 1 are o avere de 800 de milioane de dolari!

28 May, 19:56 • Fundeanu Madalina
Iată cine sunt cei mai bogați actori din lume în acest an! Succesul răsunător se poate observa cu ușurință în sumele uriașe de bani pe care le-au încasat de-a lungul timpului.
Top 5 cel mai bine plătiți actori din lume în 2024. Starul de pe locul 1 are o avere de 800 de milioane de dolari!

Te-ai întrebat vreodată cine este cel mai bine plătit actor din lume în 2024? Cu siguranță ai văzut măcar un film cu unul dintre numele mari menționate în acest articol, întrucât acești actori sunt printre cei mai iubiți și apreciați din întrega lume. Sumele mari de bani pe care le câștigă provin atât din filme și seriale, cât și din numeroasele reclame și parteneriate pe care le au.

Iată cine sunt cel mai bine plătiți actori din acest an! Lumea filmelor și a serialelor ne-a arătat încă o dată cât de mulți bani fac cei care au ajuns pe culmile succesului în industria cinematografică.

Cei mai de succes actori din lume în 2024

Pe locul 5 în topul celor mai bine plătiți actori din lume, conform publicației geeksforgeeks.org, este Vin Diesel, celebru pentru filmele „Fast & Furious”, de unde a câștigat aproximativ 54 de milioane de dolari. De asemenea, talentul său de a negocia sumele încasate pentru diverse filme precum „Bloodshot” l-a plasat pe o poziție înaltă în acest top, demonstrând că a fi inteligent în ceea ce privește contractele tale poate duce la câștiguri uriașe în industria cinematografică. Averea estimată a lui Vin Diesel din anul 2024 este de 225 de milioane de dolari.

Vin Diesel
Vin Diesel

Ai mai putea citi: Câți bani încasează celebrii actori ai serialului fenomen Bridgerton! Una dintre cele mai îndrăgite actrițe a primit peste 400 de mii de lire sterline de la Netflix!

Locul 4 este ocupat de nimeni altul decât Ben Affleck. După ce a jucat în filmul „The Last Thing He Wanted” de pe Netflix, câștigurile acestuia au crescut enorm. Acesta este un exemplu perfect referitor la modul în care serviciile de streaming pot crește cu adevărat veniturile unui actor. În 2024, Ben Affleck are o avere estimată la 150 de milioane de dolari.

Ben Affleck
Ben Affleck

Pe locul al treilea se află îndrăgitul Ryan Reynolds, ce are o avere de 350 de milioane de dolari înregistrată în luna martie a acestui an. Rolurile sale remarcabile din „Six Underground” și „Red Notice” l-au făcut foarte cunoscut pe platformele de streaming, contribuind în mod semnificativ la veniturile sale.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

Mark Wahlberg se află pe locul al doilea în topul celor mai bine plătiți actori din lume, strângând o avere de 400 de milioane de dolari în acest an. Datorită rolului său din filmul Netflix „Spenser Confidential”, acesta a ajuns să încaseze venituri uriașe. De asemenea, investițiile sale în Wahlburgers și F45 Training i-au adus foarte mulți bani, pe lângă cei câștigați din lumea Hollywood-ului.

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg

Dwayne Johnson, cunoscut și sub numele de „The Rock”, este cel mai bine plătit actor din lume. Acesta a strâns o avere impresionantă de 800 de milioane de dolari în acest an, depășindu-i pe toți din industrie. El a debutat în actorie ca Mathayus, Regele Scorpion, în filmul din 2001 „The Mummy Returns”. The Rock a câștigat 5,5 milioane de dolari (4,4 milioane de lire sterline) pentru acest rol.

Dwayne Johnson, locul 1 în topul celor mai bine plătiți actori
Dwayne Johnson, locul 1 în topul celor mai bine plătiți actori

Vezi mai multe știri: Suma derizorie câștigată de Denis Hanganu după finalizarea serialului fenomen „Clanul”. Actorul a povestit ce urmează să facă cu banii