- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Top 5 destinații calde care pot fi vizitate toamna aceasta. Țările cu temperaturi calde în anotimpurile reci

20 Oct, 12:20 • Andrei Ene
Toamna este vremea ideală pentru o vacanță în țările calde, unde anotimpurile reci nu opresc distracția și ardoarea soarelui. În plus, este o perioadă mai puțin aglomerată, deci oamenii se pot bucura de vacanțele lor în liniște.
Top 5 destinații calde care pot fi vizitate toamna aceasta. Țările cu temperaturi calde în anotimpurile reci

Toamna, mulți oameni se îndreaptă către vacanțe în țările calde, unde se poate face plajă și profita de ardoarea soarelui și mai târziu decât suntem obișnuiți. Fie că visăm la ape albastre și cristaline, fie la nisipul fin al țărilor exotice, am pregătit cinci țări speciale care pot fi vizitate în anotimpul rece.

Țările calde care pot fi vizitate toamna

Qatar

Qatarul este o țară specială, care îmbină vechiul cu noul. Este o destinație ideală deoarece infrastructura incredibilă, plajele cu nisip fin și hotelurile exclusiviste te așteaptă să le descoperi.

Capitala Doha este un oraș foarte special. Situat în estul țării, el atrage vizitatori din toată lumea, fiind cunoscut pentru clădirile moderne spectaculoase, cât și pentru moștenirea culturală. Unii numesc Doha ca fiind unul dintre cele 7 noi orașe minune ale lumii, dat fiind faptul că este centrul economic al Orientului Mijlociu și oferă surprize la tot pasul călătorilor.

Citește și : Unul dintre cele mai celebre lanțuri de magazine dispare definitiv din România. Mega Image ar putea să-i ia locul

Cu temperaturi calde toamna, precum și datorită faptului că zborul din România nu este unul foarte lung, Qatar este tot mai popular pentru vacanțele de toamnă ale călătorilor din întreaga lume.

Patru nopți în Qatar pleacă de la 790 de euro per persoană, ce includ cazare la un hotel 4 stele și un mic dejun inclus, transferurile fiind incluse la pachet.

Maldive

Maldive este o destinație de vacanță de vis, cu apele uimitor de limpezi, vremea superbă și cabanele deasupra apei, pe piloni. Lăsând deoparte peisajul sublim, ele au și o istorie și o cultură bogată, împreună cu o geologie unică, țara fiind formată din 26 de atoli de corali care s-au format după erupția vechilor vulcani subacvatici.

Maldive are o climă tropicală caldă și umedă, pe tot parcursul anului, și primește soare din belșug permanent, temperaturile variind între 25 și 32 de grade Celsius pe tot parcursul anului.

Aici, poți să te cazezi în căbănuțe deasupra apei, să faci snorkeling printre corali și să fii liniștit și în intimitate completă. Un sejur de 9 nopți costă 1750 de euro de persoană, la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus.

Mauritius

Țara din Oceanul Indian impresionează prin plajele uimitoare și peisajele montane spectaculoase, dar și prin apa de un albatru pătrunzător. Mauritius oferă plaje cu nisip alb, vegetație de lux, precum și activități culturale.

Citește și : Fraudele prin apeluri ”spoofed” lovesc România. DNSC explică cum funcționează atacurile

Un lucru sigur este că nu te vei plictisi niciodată în Mauritius, datorită scufundărilor, excursiilor submarine, multiculturalismului, naturii și al costului redus de trai.

Un sejur de 7 nopți în Mauritius costă 1.690 de euro per persoană, la un hotel de 4 stele cu mid ejun inclus.

Jamaica

Aflat în inima Mării Caraibelor, sufletul irezistibil al Jamaicii te va lăsa să te întorci pentru mai multe. Insula oferă o experiență de neuitat cu plajele sale curate, minunile naturale, cultura plină de viață și spiritul cald și ospitalitatea comunității sale.

Există o mare varietate de atracții oferite pentru toată lumea – căutători de aventură, pasionați de istorie sau iubitori de plajă. Plajele sunt incredibile, cu ape turcoaz și limpezi și cu nisipuri albe și moi. În plus, călătoria în Jamaica nu poate fi completă fără bucuria muzicii reggae și dancehall, ritmuri de muzică născute în Jamaica și recunoscute la nivel global.

Un sejur de 7 nopți pornește de la 2.090 euro de persoană, cazarea fiind la un hotel de 4 stele, all inclusive, cu transferurile incluse în costul pachetului.

Republica Dominicană

Republica Dominicană are plaje cu nisip fin, ape turcoaz și resorturi all-inclusive, fiind o adevărată țară a petrecerii. Ea oferă o experiență completă de vacanță, în care te poți relaxa sub soarele tropical prin scufundări, snorkeling și explorarea naturii, într-un peisaj plin de culoare.

Costul unei vacanțe de 7 nopți pornește de la 1590 de euro de persoană, la un hotel all inclusive de 5 stele.