- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Toți cei care au card Revolut trebuie să știe asta! Mulți români au rămas fără bani

01 Aug, 17:25 • Bugiu ⁠Ana Maria
Anunț important pentru posesorii de card Revolut. Mulți români au rămas fără bani.
Toți cei care au card Revolut trebuie să știe asta! Mulți români au rămas fără bani

Cardurile Revolut sunt deja în posesia românilor de aproximativ 6 ani, potrivit bugetul.ro. În ultimul timp, ies la iveală cazuri cu români care rămân fără bani în conturile lor. Situația se extinde, însă care este cauza?

Te-ar putea interesa și: Anunț important pentru peste 4 milioane de români. Cum își pot dubla veniturile posesorii de card Revolut

foto: revolut

Anunț important pentru posesorii de card Revolut

Toți posesorii de carduri Revolut sunt avertizați în legătură cu multitudinea de escrocherii care se fac în mediul online și cu amenințările cibernetice. Pentru a proteja integritatea clienților săi, Revolut a abordat întreaga situație în mod proactiv și a inclus autentificarea biometrică sau alertele pe fuxul de plată.

Revolut a mai introdus în aplicație modul de educație antifraudă, unde a lansat informații despre cum se pot proteja clienții de fraudele cibernetice.

„Protejarea clienților noștri de amenințarea în creștere a escrocheriilor, la nivel global, este esențială pentru Revolut. Datele noastre exclusive fac lumină asupra peisajului în evoluție al fraudei și sunt un punct de plecare util pentru a informa utilizatorii și a pune la dispoziția lor cunoștințele de care au nevoie pentru a rămâne vigilenți. Cu sistemele noastre avansate de detectare a fraudelor și angajamentul față de inovație, dăm putere clienților noștri să-și protejeze finanțele și să navigheze în lumea digitală cu încredere”, a declarat Woody Malouf, Head of Financial Crime la Revolut.

Cele mai numeroase cazuri frauduloase sunt cele cu carduri, reprezentând 98% din totalul acestora. O altă modalitate de a te proteja de acestea este și cardul de unică folosință, pe care Revolut l-a introdus în aplicație acum câțiva ani.

Este foarte important ca aceste tipuri de soluții să existe, pentru a lmita și chiar eradica posibilitățile frauduloase, pe care mulți escroci încearcă să le adopte în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Revolut vine cu un anunț pentru posesorii de carduri. Compania și-a dublat veniturile