- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Toți utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe asta. În sfârșit se întâmplă! Aplicația introduce această funcție

18 Jul, 12:27 • Toma Anca
Toți utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe asta. Aplicația va introduce noi opțiuni pentru a facilita utilizatorilor accesul rapid la contactele și conversațiile preferate. De acum, poți marca unele conversații în aplicație drept favorite, permițându-ți să le accesezi rapid mai târziu folosind filtrele adecvate.
Toți utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe asta. În sfârșit se întâmplă! Aplicația introduce această funcție

Toți utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe asta. Va fi introdusă opțiunea „Favorites”, prin care utilizatorii pot marca anumite conversații sau grupuri de discuții pentru a le accesa rapid în viitor.

Citește și: Avertisment pentru toți utilizatorii WhatsApp! Este confirmat: conversațiile sunt urmărite! 

Toți utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe asta

Funcția nouă de pe WhatsApp poate fi folosită în special pentru acele persoane cu care utilizatorul conversează frecvent, fără să mai stea să caute printre conversații. Acum, aceeași opțiune este disponibilă și pentru apelurile audio și video, acestea putând fi marcate ca favorite pentru a fi accesate rapid prin utilizarea filtrului corespunzător.

Una dintre cele mai simple variante de a adăuga o conversație la „Favorites” este să țineți apăsat pe conversația dorită și să selectați opțiunea „Adaugă la Favorite” din meniul care apare.

Pe lângă funcția Favorites, utilizatorii WhatsApp au la dispoziție și opțiunea de Pin, care permite menținerea anumitor conversații în mod permanent în partea superioară a listei de discuții, potrivit profit.ro.

Cinci funcții ascunse de pe WhatsApp

În cazul în care vrei să accentuezi niște cuvinte pe WhatsApp, le poți scrie cu bold, italic sau tăiat. Nu e greu deloc, tot ce ai de făcut este să pui la început un simbol aferent fiecărei formatări în parte.

Ca să scrii

  • cu bold – folosești simbolul * înainte și după cuvântul sau grupul de cuvinte dorit. Exemplu: *bună* scris astfel va apărea bună
  • italic – folosești simbolul _ înainte și după cuvântul sau grupul de cuvinte dorit. Exemplu: _bună_ scris astfel va apărea bună
  • tăiat – folosești simbolul ~ înainte și după cuvântul sau grupul de cuvinte dorit. Exemplu: ~bună~ scris astfel va apărea bună

Cum salvezi mesajele

Dacă ai primit pe WhatsApp un mesaj de la o o persoană cu care ai discutat, iar conversația a mers mai departe și nu știi cum să salvezi undeva mesajul de care vei avea nevoie mai târziu, ei bine, trebuie să știi că e foarte simplu acest lucru.

Poți salva mesajul la favorite. Trebuie doar să ții apăsat pe el, iar apoi să selectezi de sus simbolul steluță. Acțiunea va transfera textul, poza sau documentul ales în categoria Starred messages. O găsești în pagina principală a WhatsApp, trebuie doar să selectezi meniul cu trei puncte din dreapta, sus. (Citește AICI mai multe detalii)