- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Trei criptomonede cu potențial de creștere de 100 de ori. Investitorii se înghesuie să le cumpere

03 Jul, 12:36 • stefan.vlad
Trei criptomonede cu potențial de creștere de 100 de ori. Această analiză a fost realizată în baza a mai multor factori, cum ar fi strategiile platformelor, tokenomics-urile, susținerea din partea comunității, dar și trendurile de pe piață și relația proiectelor cu hype-ul din jurul lor.
Trei criptomonede cu potențial de creștere de 100 de ori. Investitorii se înghesuie să le cumpere

Trei criptomonede cu potențial de creștere de 100 de ori. Chiar dacă au șanse foarte mari pentru a fi în centrul atenției, este important să știți că aceste criptomonede au fost identificate analitic, fără a exista date care garantează rezultat.

Citește și: ANAF, lovitură dură pentru o firmă care a câștigat 20 de milioane de € din criptomonede. Ce impozit suplimentar a avut de plătit

Trei criptomonede cu potențial de creștere de 100 de ori

99Bitcoins

Platforma inovatoare Learn-to-Earn lansată de 99Bitcoins permite acum ca învățarea să devină profitabilă. Utilizatorii care susțin această inițiativă vor primi tokenuri native $99BTC. Tokenurile vor fi oferite investitorilor care sunt implicați activ în conținutul educațional care se concentrează pe active digitale.

Scopul principal este de a aduce utiliatate atât cognitivă, cât și profitabilă, datelor despre criptomonede de investit. 99Bitcoins își propune să construiască o comunitate de utilizatori motivați să își îmbunătățească cunoștințele și să se implice în peisajul crypto aflat în continuă evoluție. Acest lucru este posibil prin transformarea experienței educaționale într-o activitate recreativă. Folosind conținutul interactiv și oferind tokenuri ca recompense proiectul are potențialul de a-și atinge scopul.

Criptomoneda are o comunitate de peste 2 milioane de membri pe diferite platforme sociale. Aceasta își folosește imaginea și popularitatea pentru a-și atinge scopul de a aborda subiectul crypto într-un mod inovativ.

99Bitcoins se poziționează ca un proiect educațional reformator pentru ecosistemul crypto. Având o foaie de parcurs vastă, platforma își dorește să realizeze dezvoltarea continuă a unor noi cursuri. Această platformă este pregătită să formeze o comunitate mai informată și mai implicată în lumea a mii de criptomonede de investit aflate în rapidă evoluție.

Base Dawgz

Base Dawgz este un memecoin prezent pe mai multe blockchain-uri concomitent. Acum pasionații crypto pot achiziționa și păstra tokenuri $DAWGZ pe Ethereum, Binance Smart Chain, Ethereum și Avalanche. Abordarea conceptului mult-chain crește interoperabilitatea proiectului, facilitând procesul de achiziție, deținere și tranzacționare a tokenurilor.

Mai mult decât atât, platforma oferă recompense investitorilor care vor crea și distribui conținut pe rețelele sociale, menționând memecoin-ul Base Dawgz. Pentru a fi remunerați cu tokenuri $DAWGZ, internauții trebuie să urmărească pagina de X a platformei și să fie activi în partajarea conținutului original.

Timp de 24 de ore, de la anunțarea pre-vânzării, platforma a adunat peste 200 de mii de dolari. Peste două săptămâni investițiile în Base Dawgz au crescut până la 1,6 milioane de dolari. La momentul scrierii acestui articol investițiile sunt pe cale să atingă 2 milioane de dolari.

Un token $DAWGZ poate fi cumpărat în pre-vânzare cu 0,00527$. Achiziția poate fi realizată prin transferul ETH, SOL, BNB, AVAX, USDT, USDC sau utilizând cardul de credit/debit. Tokenurile cumpărate și câștigate vor putea fi revendicate după finalizarea perioadei de pre-vânzare, ca în cazul celorlaltor criptomonede de investit, scrie Economica.net.

eTukTuk

Proiectul eTukTuk înaintează o inițiativă crypto inovatoare. Acesta își propune să schimbe industria transportului. Prin crearea unui ecosistem bazat pe o tehnologie blockchain diferită de alte criptomonede de investit acest lucru poate deveni posibil. Obiectivul principal al proiectului este înlocuirea Tuk Tuk-urilor tradiționale, care consumă mult combustibil, cu vehicule electrice inofensive mediului.

eTukTuk intenționează să introducă Tuk Tuk-uri electrice și să construiască o rețea de stații de încărcare cu energie solară în zonele urbane și suburbane. Acest lucru va promova și susține sustenabilitatea.

Comunitatea crypto a fost captivată de prețul $TUK. Tokenul care a strâns peste 3,4 milioane de dolari. Prin urmare, eTukTuk creează un mediu de transport mai ecologic prin utilizarea tehnologiei blockchain și a remunerării pentru implicarea socială.