- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ultima șansă pentru abonații DIGI! Beneficii exclusive expiră în câteva zile! Ce trebuie să faci înainte de 9 septembrie

04 Sep, 12:03 • Bugiu ⁠Ana Maria
Abonații DIGI și potențialii clienți trebuie să știe că acestea sunt ultimele zile până la expirarea unei oferte imbatabile digi. Până pe 9 septembrie, porțile încă sunt deschise.
Ultima șansă pentru abonații DIGI! Beneficii exclusive expiră în câteva zile! Ce trebuie să faci înainte de 9 septembrie

Abonaţii Digi RCS RDS trebuie să afle că mai sunt doar câteva zile în care se mai pot bucura de oferta toamnei. Din 9 septembrie, beneficiile oferite până acum dispar.

Compania a pregătit o reducere cu 50% a abonamentului timp de 9 luni, iar suma plătită de clienţi la final de lună este una foarte mică, potrivit bugetul.ro. Campania “Back to school” se apropie de final, fiind valabilă doar în intervalul 19 august – 8 septembrie 2024.

“Grăbește-te, se sună de final de promoție! Mai sunt doar câteva zile în poți prinde abonamentul Nelimitat la jumătate de preț, tot anul școlar. Abonamentul Nelimitat oferă: nelimitat minute naționale și în roaming SEE, 3.000 minute internaţional, nelimitat net naţional, până la 5.5 GB net în roaming SEE pentru 5 euro/lună. În primele nouă luni abonamentul va fi de 2,5 euro/lună.Portează-te!”, au transmis cei de la Digi.

Te-ar putea interesa și: Digi RCS-RDS lansează abonamente TV la un preț incredibil de mic pentru clienții săi

foto: DIGI

Ultima șansă pentru abonații DIGI! Beneficii exclusive expiră în câteva zile! Ce trebuie să faci înainte de 9 septembrie

Promoția din prezent oferă o reducere de 50% timp de 9 luni pentru abonații noi și existenți, care se mută în rețeaua mobilă Digi, indiferent de planul ales. Fie că este Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, oferta este valabilă pentru toți clienții.

Campania este disponibilă pentru toți, indiferent că au cartele prepaid sau postpaid. Oferta poate fi accesată online, prin aplicația DIGI.ro, apelând serviciul de Relații Clienți, în magazinele companiei sau la reprezentanții de vânzări din mall-uri.

Perioada contractuală este de 24 de luni, iar noii abonați au posibilitatea de a achiziționa telefoane mobile în rate fixe fără dobândă. Unii clienți se plâng de faptul că internetul mobil nelimitat nu oferă viteza promisă după depășirea unui anumit volum de date, fapt specificat de către companie și în contractele de pe site.

Abonații trebuie să șie că, spre exemplu, pentru planul Optim 2, viteza 4G este limitată la 100 Mbps download și 10 Mbps upload după 50 GB de trafic, iar pentru 5G la 600 Mbps download și 40 Mbps upload după 80 GB de trafic, viteza scăzând ulterior la 256 kbps download și 128 kbps upload.

Te-ar putea interesa și: Digi surprinde cu abonamente la telefon la prețuri record. Reduceri foarte mari pentru clienți